Netspend - přehled, nabízené služby a jak otevřít účet

Netspend je společnost se sídlem v Austinu, která nabízí předplacené debetní karty, obvykle Visa nebo Mastercard, které lze použít k nákupům v obchodech, nakupování online a výběru hotovosti v bankomatech. Federální společnost pro pojištění vkladů Federální společnost pro pojištění vkladů (FDIC) Federální společnost pro pojištění vkladů (FDIC) je vládní instituce, která poskytuje pojištění vkladů proti selhání banky. Subjekt, který byl vytvořen, funguje jako ručitel a poskytuje pojištění všech transakcí prováděných s kartou.

Netspend - hromada kreditních karet

Zákazníci si mohou kartu Netspend objednat online z webu společnosti nebo si ji koupit u zúčastněných prodejců za malý poplatek. Karty jsou zasílány poštou do sedmi až deseti dnů od online objednávky. Po přijetí musí zákazníci karty aktivovat a vložit na kartu prostředky, než ji mohou začít používat k nákupům a placení účtů.

Jak otevřít účet online a získat kartu Netspend

Otevření účtu na webu Netspend je poměrně jednoduché. Zákazníci jsou povinni uvést své jméno, fyzickou adresu a e-mailovou adresu. Na webu Netspend.com nejprve porovnejte různé balíčky podle funkcí, poplatků a výhod každého balíčku. Jakmile zjistíte balíček, který vyhovuje vašim preferencím, kliknutím na tlačítko registrace otevřete stránku registrace. Stránka vyžaduje, aby uživatelé zadali své jméno, adresu a e-mailovou adresu. Kontaktujte nás Kontaktujte nás přímo pro cokoli, s čím vám můžeme pomoci. Máme telefonickou, e-mailovou a chatovou podporu. Jsme tu, abychom vám pomohli posunout vaši finanční kariéru. .

Dalším krokem je výběr preferované barvy ze čtyř různých barev. Poté vytvořte uživatelské jméno, heslo a bezpečnostní otázku. Po schválení aplikace se přihlaste na zákaznický portál a objednejte si kartu Netspend. Karta bude doručena doporučeně do sedmi až deseti dnů.

Alternativou k online aplikaci je nákup firemní karty od autorizovaného prodejce, jako je čerpací stanice, obchod s potravinami nebo obchod se šekem. Zúčastněné obchody obvykle zobrazují nálepku společnosti u pultu. Prodejci vyžadují, aby zákazníci uvedli své jméno, adresu, datum narození a pořídili si kopii úředního dokladu totožnosti, jako je pas nebo řidičský průkaz. Maloobchodníci karty obvykle prodávají za poplatek od 2,95 do 4,95 $.

Netspend

Jak používat karty Netspend

S předplacenými kartami NetSpend lze platit za nákupy, doplňovat benzín, platit účty online a vybírat hotovost z bankomatů. Mají flexibilitu, protože se používají jako kreditní karta a jako debetní karta. Obvykle zahrnují transakční poplatek 1 $, kdykoli se použije jako kreditní karta, a ještě vyšší poplatek 2 $, pokud se použije jako debetní karta. Výše těchto poplatků se liší, ale obvykle se pohybují v rozmezí 1–2 $. Existují také poplatky za výběry hotovosti v bankomatech, které se obvykle liší podle místa, přičemž mezinárodní výběry mají dražší poplatky.

Pokud jste velkým uživatelem, můžete upgradovat své předplatné na FeeAdvantage Plan nebo Netspend Premier FeeAdvantage Plan, které účtují 5,00 $, respektive 9,95 $ měsíčně. Over-the-counter Over-the-Counter (OTC) Over-the-Counter (OTC) je obchodování s cennými papíry mezi dvěma protistranami prováděné mimo formální burzy a bez dohledu burzovního regulátora. OTC obchodování se provádí na mimoburzovních trzích (decentralizované místo bez fyzického umístění) prostřednictvím dealerských sítí. hotovostní výběry jsou účtovány 2,50 $ za transakci, plus transakční příplatek za zahraniční OTC hotovostní výběry. Výběry hotovosti z domácího bankomatu jsou zpoplatněny 2,50 USD za výběr, zatímco u mezinárodních výběrů hotovosti je účtováno 4,95 USD za výběr plus příplatek za zahraniční transakci.

Jak přidat prostředky na kartu Netspend

Existuje několik způsobů, kterými mohou zákazníci přidávat prostředky na své účty. Obsahují:

Přímý vklad

Přímý vklad je nejpohodlnější způsob, jak znovu načíst prostředky na předplacenou kartu Netspend bez jakýchkoli výdajů. Zákazníci se mohou rozhodnout vložit své výplatní šeky a vládní výhody přímo na své předplacené karty. Vrácení daní z IRS lze také uložit přímo na kartový účet.

Netspend znovu načíst umístění

Netspend uvádí více než 130 000 míst po celých Spojených státech, kde mohou držitelé karet přidávat peníze na své účty. Web společnosti nabízí vyhledávač středisek pro opětovné načítání, pomocí kterého mohou zákazníci najít nejvhodnější místa pro opětovné načtení v blízkosti jejich měst.

Bankovní převody

Zákazníci mohou také přidávat peníze na své účty Netspend z jakéhokoli bankovního účtu vydaného v USA. K přidání finančních prostředků na kartu mohou použít své bankovní debetní karty, úspory nebo kontrolu zůstatků na účtech.

PayPal

PayPal PayPal Holdings PayPal Holdings, Inc. je jednou z největších společností poskytujících online platby, které umožňují stranám provádět platby prostřednictvím online převodů finančních prostředků. Online platební systém nabízí elektronické alternativy k tradičním platebním metodám, jako jsou peněžní poukázky a šeky. PayPal poskytuje platformu pro online prodejce, aukční stránky, nabízí také pohodlný způsob, kde si zákazníci mohou propojit své karty Netspend a vložit peníze přímo na předplacené karty.

Převod mezi účty karet Netspend

Společnost také umožňuje zákazníkům za malý poplatek převést prostředky z jednoho účtu Netspend na jiný účet.

Ochrana před přečerpáním Netspend

Ochrana před přečerpáním Netspend umožňuje držitelům předplacených karet účtovat poplatky nebo provádět transakce, které přesahují zůstatky na jejich kartovém účtu. Zákazníkům je povoleno využívat službu ochrany před přečerpáním až třikrát za kalendářní měsíc. Zákazníkům je účtován transakční poplatek ve výši 15 USD za přečerpání transakčních služeb za výběry zákazníků, které přesahují zůstatek na jejich kartě o více než 10 USD.

Aby však zákazníci mohli tuto ochranu využívat, musí splňovat určité požadavky na aktivaci a způsobilost. Jedním z těchto požadavků je, že zákazníci musí uvést platnou e-mailovou adresu a souhlasit s elektronickým doručováním informací společnosti a pozměněných podmínek smlouvy o ochraně před přečerpáním. Držitelé účtu také musí každých 30 dní provádět vklady na svou kartu přesahující 200 $, aby mohli službu nadále používat.

Další zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce Netspendem. Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • Výhodná koupě Výhodná koupě Výhodná koupě označuje transakci, kdy nabyvatel podniku získá dobrou smlouvu mnohem nižší, než je reálná tržní hodnota podniku.
  • Kreditní karta Best Buy Kreditní karta Best Buy Kreditní karta Best Buy je forma úvěru nabízená společností Best Buy svým věrným zákazníkům za nákup produktů a služeb.
  • Kryptoměna Kryptoměna Kryptoměna je forma digitální měny založená na blockchainových sítích. Kryptoměna jako bitcoin a ethereum se stávají široce přijímanými.
  • Druhy retailových bank Druhy retailových bank Obecně lze říci, že existují tři hlavní typy retailových bank. Jsou to komerční banky, družstevní záložny a některé investiční fondy, které nabízejí služby retailového bankovnictví. Všichni tři pracují na poskytování podobných bankovních služeb. Patří mezi ně běžné účty, spořicí účty, hypotéky, debetní karty, kreditní karty a osobní půjčky.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found