Finanční kurzy - 10 nejlepších kurzů pro studenty a profesionály

Pokud se chcete posunout po žebříčku nahoru nebo proniknout do finančního odvětví Přehled podnikových financí Podnikové finance se zabývají kapitálovou strukturou společnosti, včetně jejího financování a opatření, která vedení podniká ke zvýšení hodnoty, zde je nejlepší finanční kurzy pro studenty a profesionály. Finanční kariéra Kariéra Hledat v knihovně zdrojů pro kariéru v oblasti financí. Sestavili jsme nejdůležitější kariérní zdroje pro jakoukoli práci v oblasti podnikových financí. Od přípravy na pohovor až po životopisy a popisy pracovních pozic, máme pro vás krytí, abyste mohli přistát na své vysněné práci. Prozkoumejte průvodce, šablony a širokou škálu bezplatných zdrojů a nástrojů, které vyžadují znalosti v široké škále témat a dovedností pokrývajících spoustu různých technických oblastí. Moderní finanční analytik musí být vybaven správným školením, aby se posunul po žebříčku na dnešním vysoce konkurenčním trhu. Níže je uveden seznam 10 nejlepších kurzů financí, které by každý analytik měl absolvovat.

Nejlepší finanční kurzy - kurz pro ženy

Seznam 10 nejlepších finančních kurzů

Prvních 10 dovedností a tříd, které by každý finanční analytik měl absolvovat, jsou:

# 1 Účetnictví

Klíčovými dovednostmi, které náboroví manažeři chtějí, aby se finanční analytici učili ze svých účetních kurzů, je porozumění debetům a kreditům, podvojnému účetnictví, účetnictví, zápisům do deníků, rozpočtování, mzdám, závazkům a pohledávkám (zobrazit kurz účetnictví).

# 2 Finanční výkazy

Pokud jde o finanční výkazy, analytici musí pochopit mnoho důležitých věcí. Nejdůležitější koncepty, které lze získat z finančních tříd, jsou způsoby, jak sestavit výkaz zisku a ztráty, rozvahu, výkaz peněžních toků; analyzovat výroční zprávu, 10-k, 10-q, zprávu MD&A a všechny poznámky k účetní závěrce (zobrazit kurz).

# 3 Matematika

Je důležité, aby finanční analytici důkladně porozuměli finanční matematice, a zejména věděli, jak vypočítat současnou hodnotu, budoucí hodnotu, vážené průměrné náklady na kapitál, beta, beta verze bez daně, daňové plány, dluhové a úrokové plány a další ( zobrazit matematický kurz).

# 4 Excel

Excel je nástroj číslo jedna pro každého finančního profesionála. Je důležité vědět, jak používat všechny různé vzorce, funkce, zkratky a jak provádět analýzu zdola nahoru. Online absolvování kurzů financí Excel je nejlepší způsob, jak získat technické školení, které potřebujete, a postupovat v řadách (zobrazit všechny kurzy).

# 5 Finanční analýza

Toto je „jádro“ popisu práce finančního analytika. Třídy finanční analýzy vás naučí, jak vypočítat metriky, jako jsou marže, míry růstu, poměr P / E, návratnost vlastního kapitálu (ROE), návratnost aktiv (ROA), poměr dluhu / vlastního kapitálu, cyklus konverze hotovosti a další (zobrazit finance chod).

# 6 Vizualizace dat

Jakmile analytik provede analýzu v aplikaci Excel, je důležité mít možnost vytvářet grafy, grafy a výstupy, které shrnují jejich zjištění. Učební plán v tomto kurzu by měl zahrnovat principy designu, estetiku a naučit vás, jak zaměřit pozornost a vyprávět příběh s údaji (zobrazit kurz).

# 7 Prezentace

Každý finanční analytik tráví prezentací v PowerPointu spoustu času. Abyste ve své práci byli na světové úrovni, musíte být schopni vytvářet snímky, které vyprávějí příběh a přesvědčí lidi pomocí tabulek, grafů a modelů vytvořených pro podporu obchodního případu (zobrazit kurz).

# 8 Finanční modelování

Pokud jde o kurzy financí, je finanční modelování jedním z nejvyhledávanějších témat. Dozvíte se, jak předpovídat výkonnost společnosti do budoucna a sestavit model tří výpisů a model diskontovaných peněžních toků (DCF), stejně jako vyhodnotit pákový odkup (LBO) nebo fúze a akvizice (M&A) (zobrazit vše kurzy).

# 9 Behaviorální finance

Jedná se o trochu jiný druh třídy, protože se zaměřuje více na teorii než na praktické dovednosti. Pro každého, kdo pracuje na kapitálových trzích, je dobré mít důkladné pochopení behaviorálních financí a opravdu to pomůže doplnit vaše dovednosti (zobrazit kurz behaviorálního financování).

# 10 Ocenění podniku

V neposlední řadě je alespoň jeden kurz oceňování podniků vysoce doporučen pro všechny finanční profesionály, i pro ty, kteří na oceňování přímo nepracují. Znalost toho, jak ocenit podnikání, může být velmi užitečná v celé řadě oddělení, jako je účetnictví (testování na snížení hodnoty), vztahy s investory (jednání s analytiky výzkumu vlastního kapitálu), rozvoj společnosti (získávání dalších společností) a operace (pochopení dopadu provozní rozhodnutí o společnosti (zobrazit kurz oceňování).

Absolvování všech výše uvedených kurzů financí pomůže každému dostat se na cestu k tomu, aby se stal velmi uceleným finančním analytikem.

Student financí, studující kurzy financí

Dovednosti, které zaměstnavatelé hledají

Zatímco výše uvedené třídy financí se většinou zaměřují na technické dovednosti, zaměstnavatelé najímají analytiky, kteří mají tvrdé i měkké dovednosti. Níže budeme podrobněji diskutovat o tom, co je vysoce ceněné v každé ze dvou kategorií.

Tvrdé dovednosti:
  • Vzorce a funkce aplikace Excel Funkce Seznam nejdůležitějších funkcí aplikace Excel pro finanční analytiky. Tento podváděcí list pokrývá stovky funkcí, které je důležité znát jako analytik aplikace Excel
  • Účetní zásady GAAP GAAP nebo Obecně uznávané účetní zásady jsou běžně uznávaným souborem pravidel a postupů určených k řízení podnikového účetnictví a finančního výkaznictví. GAAP je komplexní soubor účetních postupů, které byly vyvinuty společně Radou pro finanční účetní standardy (FASB) a pravidly a zásadami
  • Podrobná analýza účetní závěrky Analýza účetní závěrky Jak provést analýzu účetní závěrky. Tato příručka vás naučí provádět analýzu finančního výkazu výkazu zisku a ztráty, rozvahy a výkazu peněžních toků včetně marží, poměrů, růstu, likvidity, pákového efektu, míry návratnosti a ziskovosti.
  • Poměry Finanční poměry Finanční poměry jsou vytvářeny pomocí číselných hodnot převzatých z finančních výkazů za účelem získání smysluplných informací o společnosti, násobcích a klíčových ukazatelích výkonu (KPI)
  • Manipulace s daty
  • Statistika, regresní analýza
  • Metody oceňování Oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích a komplexním obchodním modelování
  • Analýza transakcí
  • Finanční modelování Typy finančních modelů Mezi nejběžnější typy finančních modelů patří: model 3 výkazů, model DCF, model fúzí a akvizic, model LBO, model rozpočtu. Objevte top 10 typů
Jemné dovednosti:
  • Týmová práce a mezilidské dovednosti
  • Možnost získat buy-in
  • Socializace nových myšlenek
  • Prezentace a výstup analýzy
  • Přesvědčivé psaní
  • Schopnost motivovat a vést ostatní

Certifikační kurzy

Kromě absolvování kurzů financí může být přidání certifikace skvělým způsobem, jak vystoupit z davu a ukázat zaměstnavatelům, jaké dovednosti a školení hledáte.

Finance's Financial Modeling and Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari, může být pro vás tím pravým, pokud se zaměřujete na podnikové finance.

Finanční kurzy a certifikace Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari

Online vs. offline finanční kurzy

Při rozhodování o tom, které třídy financí jsou pro vás to pravé, je důležité myslet na způsob školení, které absolvujete. Díky masivnímu posunu směrem k eLearningu existuje mnoho online poskytovatelů, kteří nabízejí podrobné a podrobné programy, které lze 100% převzít online. Naproti tomu mnoho tradičních univerzit a vysokých škol nabízí ve třídě učebny na plný i částečný úvazek, které by pro vás mohly být také vhodné.

Výhody online kurzů:
  • Nepřetržitý přístup k učebním materiálům a lekcím
  • Lze vzít z jakéhokoli místa s připojením k internetu
  • Kurzy lze opakovat
  • Technická témata se snáze předvádějí (záznamy z obrazovky)
  • Rychlejší dokončení
  • Úspora nákladů (ne vždy, ale obecně)
Výhody kurzů ve třídě:
  • Více lidské interakce a diskuse
  • Sdílení příběhů a zkušeností
  • Úplné ponoření a zaměření na dané téma

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli tohoto průvodce po nejlepších finančních kurzech. Abychom vaši kariéru posunuli na další úroveň, může pro vás být dalším logickým krokem Certifikační program finančního finančního analytika. Chcete-li pokračovat v prozkoumávání tohoto tématu, budou užitečné tyto další zdroje:

  • Nejlepší finanční certifikace Nejlepší finanční certifikace Seznam nejlepších finančních certifikací. Získejte přehled nejlepších finančních certifikací pro profesionály z celého světa pracující v oboru. Tato příručka porovnává nejlepších 6 programů a stává se certifikovaným finančním analytikem od různých poskytovatelů programů, jako jsou CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA
  • Nejlepší konkurence eLearningových společností Porovnejte online finanční vzdělávací společnosti a podívejte se na konkurenci. Porovnejte Finance se společnostmi podnikového financování, účetnictví a finančního modelování
  • Seznam investičních bank Seznam nejlepších investičních bank Seznam 100 nejlepších investičních bank na světě seřazených podle abecedy. Nejlepší investiční banky na seznamu jsou Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch
  • Šablony finančních modelů Excel a šablony finančních modelů Stáhněte si zdarma šablony finančních modelů - knihovna tabulek Finance obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, jízdní řády , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found