Banky v Indonésii - přehled a průvodce nejlepšími bankami v Indonésii

Bank Indonesia (BI) je centrální banka Indonésie. Organizace BI byla založena v červenci 1953 a dohlíží na operace bank v Indonésii. Mezi hlavní funkce centrální banky země patří:

  • Formulování a provádění měnové politiky
  • Regulace a zajištění hladkého platebního systému
  • Zajištění finanční stability v zemi

Banky v Indonésii

Výhled Moody's pro indonéský bankovní systém je pozitivní. Ratingová agentura věří, že v indonéských bankách dojde ke zlepšení kvality aktiv a provozního prostředí, jakož i schopnosti vlády v případě potřeby rozšířit podporu.

Pro každého, kdo uvažuje o bankovní kariéře v Indonésii, je tento seznam nejlepších bank v Indonésii užitečným průvodcem, kde začít. Další informace najdete v našem seznamu finančních institucí. Seznam společností hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili.

Nejlepší banky v Indonésii jsou:

Bankovní Mandiri

Bank Mandiri, která byla založena v roce 1988, je největší z indonéských bank z hlediska aktiv, půjček a vkladů. Banka nabízí různé finanční produkty a služby jednotlivcům i korporátním klientům. Spravuje 2 631 poboček, 17 766 bankomatů a 2 312 mikro sítí.

Banka se sídlem v Jakartě zaměstnává přibližně 38 000 zaměstnanců a dohlíží na šest hlavních dceřiných společností: Bank Syariah Mandiri, Mandiri Sekuritas, Mandiri Tunas Finance, AXA Mandiri Financial Services, Bank Sinar Harapan Bali a Mandiri AXA General Insurance.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 75,46 miliard USD a čistý zisk 1 miliarda USD.

Bank Rakyat (BRI)

Společnost Bank Rakyat, založená v roce 1968, se specializuje na půjčky ve stylu malého rozsahu a mikrofinancování. Banka se sídlem v Jakartě zaměstnává přibližně 99 333 zaměstnanců a obsluhuje také asijský a americký trh.

Bank Rakyat nabízí bankovní služby v souladu se šaríou prostřednictvím své dceřiné společnosti PT Bank BRISyariah. Mezi další dceřiné společnosti banky patří PT Bank Rakyat Indonesia Agroniaga Tbk a BRI Remittance Co Ltd, která poskytuje služby poukazování peněz.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 72,96 miliardy USD a čistý zisk dosáhl 1,91 miliardy USD.

Banka Střední Asie

Bank of Central Asia nabízí bankovní produkty a služby retailovým a korporátním klientům, včetně malých a středních podniků. Banka byla založena v roce 1957 a provozuje 135 hlavních poboček, 854 poboček a 17 207 bankomatů. Společnost se sídlem v Jakartě zaměstnává přibližně 25 000 zaměstnanců.

V roce 2016 banka vykázala celková aktiva ve výši 49,20 miliardy USD a čistý zisk ve výši 1,50 miliardy USD.

Bank Negara

Bank Negara, založená v roce 1946, je jednou ze státních bank v Indonésii. Poskytuje bankovní produkty a služby nejen v Indonésii, ale také v New Yorku, Evropě a zbytku Asie. Spravuje 196 tuzemských poboček, 944 poboček a 829 dalších prodejen a pět zámořských poboček v Singapuru, Hongkongu, Tokiu, Londýně a Soulu. S přibližně 30 000 zaměstnanci má sídlo v Jakartě.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 43,84 milionu USD a čistý zisk 0,43 milionu USD.

Banka CIMB Niaga

Bank CIMB Niaga, založená v roce 1955, je jednou z národních soukromých bank v Indonésii. Banka poskytuje finanční služby retailovým a korporátním klientům. Působí mimo Jakartu a zaměstnává kolem 12 782 lidí.

Od roku 2016 činila aktiva banky celkem 17,56 miliardy USD a čistý zisk činil 136,30 milionu USD.

Banka Danamon

Bank Danamon poskytuje bankovní produkty a služby retailovým, komerčním a SME klientům v Indonésii. Banka byla založena v roce 1956 a působí v segmentech maloobchodu, střední velikosti a velkoobchodu. Dohlíží na síť 42 konvenčních hlavních poboček, 940 konvenčních poboček a 10 poboček a poboček šaría.

V roce 2016 banka vykázala celková aktiva ve výši 12,67 miliard USD a čistý zisk ve výši 203,03 milionu USD.

Bankovní permata

Společnost Bank Permata, která byla založena v roce 1954, má sídlo v Jakartě a zaměstnává přibližně 7 500 osob. Dříve to bylo známé jako PT Bank Bali Tbk, ale později se v roce 2002 změnilo jméno na PT Bank Permata Tbk. Banka provozuje síť 56 poboček, 253 poboček, 312 kancelářských kanálů Sharia, 22 pokladen, 22 mobilních pokladen, šest platebních bodů a 1 008 bankomatů.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 443,20 miliardy USD a čistý zisk 471,32 milionu USD.

Panin banka

Panin Bank se sídlem v Jakartě nabízí širokou škálu bankovních produktů a služeb. Banka založená v roce 1971 zaměstnává přibližně 12 000 zaměstnanců a provozuje síť 565 kanceláří a 981 bankomatů.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 14,48 miliardy USD a čistý zisk dosáhl 162 milionů USD.

Banka Tabungan Negara

Bank Tabungan Negara byla založena v roce 1897, což z ní činí jednu z nejstarších bank v Indonésii. Banka dohlíží na síť 99 poboček, která zahrnuje 23 poboček šaría; 315 poboček - skládá se ze 40 poboček šaría a 492 pokladen, včetně sedmi pokladen šaría a 2 996 online platebních bodů / online pošt. S přibližně 9 300 zaměstnanci má sídlo v Jakartě.

V roce 2016 banka vykázala celková aktiva ve výši 15,57 miliardy USD a čistý zisk ve výši 190,39 milionu USD.

Maybank

V roce 1988 získala Maybank povolení k činnosti jako jedna z devizových bank v Indonésii. Byla založena v roce 1959 a dříve byla známá jako PT Bank Internasional Indonesia (BII). Dohlíží na síť 428 poboček, včetně poboček šaría, rozmístěných ve všech provinciích v Indonésii. Má také dvě zámořské pobočky na Mauriciu a v Bombaji. Společnost má centrálu v Jakartě a zaměstnává přibližně 7 500 osob.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 12,12 miliardy USD a čistý zisk 143,02 milionu USD.

Kariéra v investičním bankovnictví

Chcete-li proniknout do investičního bankovnictví, Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, průzkumu kapitálu, treasury, FP&A, podnikových financí, účetnictví a dalších finančních oblastech. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, na které je třeba se zaměřit na několik důležitých věcí. Patří mezi ně vytváření sítí, obnovení životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovému standardu, abyste se vyhnuli okamžitému smazání, zkušenostem a dovednostem v oblasti finančního modelování. Schopnosti finančního modelování Naučte se 10 nejdůležitějších dovedností v oblasti finančního modelování a toho, co je požadováno pro dobré finanční modelování v aplikaci Excel. Nejdůležitější dovednosti: účetnictví. Chcete-li se dozvědět více, prozkoumejte naši interaktivní kariérní mapu…. Pokud jde o bankovní kariéru, s našimi kurzy finančního modelování budete mít výraznou výhodu nad konkurencí.

Dodatečné zdroje

Toto byl finanční průvodce nejlepších bank v Indonésii. Pro každého, kdo hledá kariéru v bankovnictví, je tento seznam skvělým místem pro zahájení vytváření sítí. Můžete také zvážit Finanční analytik pro finanční modelování a oceňování (FMVA), Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari, aby vám posílily životopis a kariérní cestu!

Přečtěte si také tyto další zdroje:

  • Nejlepší banky v Hongkongu Nejlepší banky v Hongkongu Toto je průvodce po 10 nejlepších bankách v Hongkongu. Hongkongský bankovní systém je tříúrovňový systém skládající se z licencovaných bank, bank s omezenou licencí a bank přijímajících vklady. Seznamte se s top 10 bankami v Hongkongu, včetně HSBC, Bank of China, Hang Seng Bank, Bank of East Asia, ICBC,
  • Top 100 investičních bank Společnosti Seznamy hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili
  • Otázky rozhovoru s investičním bankovnictvím Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Projděte mě DCF Projděte mě DCF Otázka, projděte mě DCF Analýza je v rozhovorech s investičním bankovnictvím běžná. Naučte se, jak vyřešit otázku pomocí podrobného průvodce odpověďmi Finance. Sestavte si pětiletou předpověď nezajištěných volných peněžních toků, vypočítejte koncovou hodnotu a pomocí WACC diskontujte všechny tyto peněžní toky na současnou hodnotu.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found