Šablona finančního modelu zdarma - Stáhněte si model XLS se 3 výpisy

Tato stránka je navržena za jediným účelem - poskytnout vám šablonu finančního modelu zdarma! Jednoduše použijte níže uvedený formulář a okamžitě získáte kopii souboru Excel a budete na dobré cestě k provádění vlastního finančního modelování v aplikaci Excel. Tato šablona obsahuje předpoklady, výkaz zisku a ztráty, rozvahu, výkaz peněžních toků a část podpůrných plánů pro výpočet odpisů, amortizace a úroků z dluhu.

Screenshot modelu se třemi prohlášeními

Stáhněte si šablonu finančního modelu

Jednoduše zadejte své informace níže a šablona je vaše!

Živá ukázka sestavení šablony

Po stažení bezplatné šablony můžete sami začít upravovat a měnit model. Pokud byste chtěli poradit nebo poradit, jak vytvořit soubor od nuly, můžete sledovat zaznamenaný webinář Finance o tom, jak propojit 3 finanční výkazy v modelu.

Níže uvedený webinář vám krok za krokem ukáže, jak vytvořit všechny vzorce, funkce a výpočty, které jsou nutné k vytvoření vlastní šablony tohoto finančního modelu. Nejlepších výsledků dosáhnete otevřením souboru v počítači, odstraněním všech vzorců a následováním videa, jak vás instruktor provede procesem.

Chcete-li se dozvědět více, podívejte se na kurzy finančního modelování Finance.

Jak je šablona strukturována

Jakmile soubor otevřete, hned si všimnete, že má odlišný finanční styl - žádné mřížky, čisté rozvržení a vše je na jednom listu. Na kurzech Finance se dozvíte, proč by modely měly být vždy nastaveny tímto způsobem.

Sekce této šablony finančního modelu jsou:

  1. Předpoklady - co bude v budoucnu řídit podnikání
  2. Výkaz zisku a ztráty - souhrn zisku nebo ztráty společnosti
  3. Rozvaha - finanční situace společnosti v určitém okamžiku
  4. Výkaz cash flow - hotovost z operací, investování a financování
  5. Podpůrné plány - výpočty odpisů, úroků a dalších položek podle potřeby

stáhnout šablonu finančního modelu zdarma

Více školení v oblasti finančního modelování

Doufáme, že tato bezplatná šablona finančního modelu je užitečná a užitečná pro další rozvoj vaší kariéry finančního analytika.

Finance je oficiálním globálním poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling and Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari, jejichž cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika.

Mezi relevantnější zdroje patří:

  • Průvodce analytikem Trifecta Průvodce analytikem Trifecta® Konečný průvodce tím, jak být prvotřídním finančním analytikem. Chcete být prvotřídním finančním analytikem? Hledáte nejlepší osvědčené postupy v oboru a vyčníváte z davu? Náš proces s názvem The Analyst Trifecta® se skládá z analytiky, prezentace a měkkých dovedností (jak být skvělým finančním analytikem)
  • Průvodce modelováním DCF Bezplatný průvodce tréninkem modelu DCF Model DCF je specifický typ finančního modelu používaného k oceňování podniku. Tento model je jednoduše prognózou neuvolněného volného peněžního toku společnosti
  • Osvědčené postupy pro finanční modelování Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy pro Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF atd.
  • Metody oceňování Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found