Příloha C - Přehled, příjemci, výhradní vlastnictví

Daňový formulář Schedule C se používá k hlášení zisku nebo ztráty z podnikání. Jedná se o formu, kterou živnostníci Jediné vlastnictví Živnostník (také známý jako individuální podnikání, živnostník nebo vlastník) je typ neregistrovaného subjektu, který je vlastněn pouze (jediní vlastníci podniků), který musí ve Spojených státech vyplnit, když podání jejich ročních daňových přiznání. Formulář Schedule C je navržen tak, aby umožnil jediným vlastníkům odepsat co nejvíce svých výdajů z daňových účtů v naději, že podpoří podnikání.

Plán C.

Nakonec se z některých podniků stanou vysoce ziskové podniky, které vládě přinesou vyšší daňové příjmy. To je důvod, proč vláda USA chce snížit daňové zatížení malých podniků v době, kdy s největší pravděpodobností selžou, v očekávání dlouhodobé návratnosti tohoto rozhodnutí.

Příjemci seznamu C

Formulář Schedule C přináší výhody jak majitelům malých podniků, tak i US Internal Revenue Service (IRS). V rámci parametrů stanovených ve formuláři mohou vlastníci malých podniků odečíst z daňového dokladu spoustu výdajů. Výdaje jako reklama, provize, poplatky, spotřební materiál, automobilový průmysl, veřejné služby, domácí kancelář atd. Jsou odečitatelné z daní. Jako odpočet daně lze použít cokoli, co IRS považuje za „běžný a nezbytný“ obchodní náklad.

Takový otevřený přístup umožňuje malým podnikům udržet si co nejvíce příjmů, aby mohly financovat své operace. Přístup je považován za spravedlivý, protože se obecně shoduje na tom, že většinu daňového zatížení by měly nést velké nadnárodní společnosti a jednotlivci s vysokým čistým jměním. Správa soukromého majetku Správa soukromého majetku je investiční praktika, která zahrnuje finanční plánování, správu daní, ochrana aktiv a další finanční služby pro jednotlivce s vysokou čistou hodnotou (HNWI) nebo akreditované investory. Správci soukromého majetku vytvářejí úzké pracovní vztahy s bohatými klienty, aby pomohli vybudovat portfolio, které splňuje finanční cíle klienta. .

Trvalo by tisíce, možná i desítky tisíc přihlášek podle harmonogramu C, aby se vyrovnaly daňové výnosy vybrané od jedné velké nadnárodní korporace Nadnárodní korporace Nadnárodní korporace je společnost, která působí ve své domovské zemi i v dalších zemích po celém světě. svět. Udržuje centrální kancelář.

Jediný model vlastnictví

Cílem formuláře C je pomoci podnikům, které jsou založeny jako jediní vlastníci. Na rozdíl od společnosti s ručením omezeným (LLC) Společnost s ručením omezeným (LLC) Společnost s ručením omezeným (LLC) je obchodní struktura pro soukromé společnosti ve Spojených státech, která kombinuje aspekty partnerství a společnosti, jediní vlastníci nemají omezenou odpovědnost a vlastník může být osobně odpovědný za vypořádání v případě ztráty soudního sporu. To znamená, že osoba žalující jediného vlastníka může jít za osobním majetkem osoby, jako je její auto, dům, cennosti atd.

V takovém kontextu vidíme, jak je formulář harmonogramu C užitečný pro menší podniky, které mají obvykle nižší úroveň ziskovosti. Několik let daňových úspor zvyšuje pravděpodobnost, že se společnost udrží nad vodou po několik dalších let. V ideálním případě, jak podnik roste a expanduje, je schopen získat více aktiv, přilákat více investorů a nakonec zaplatit více na daních.

Vláda USA je tak v jistém smyslu schopna úspěšně „vymáhat“ všechny ztracené daňové výnosy, které si vlastníci podniků mohli odepsat v raných fázích svého podnikání.

V pozdějších fázích růstu je pravděpodobné, že živnostníci změní svou obchodní strukturu buď na společnost s ručením omezeným (LLC), nebo na společnost C.

Další zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli vysvětlení finančního plánu Schedule C. Finance je oficiálním poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling and Valuation Analyst) ™ FMVA® Certification. přeměňte kohokoli na finančního analytika světové úrovně.

Abychom se dál učili a rozvíjeli své znalosti finanční analýzy, velmi doporučujeme další finanční zdroje uvedené níže:

  • EFTPS® EFTPS® EFTPS® je zkratka pro Electronic Federal Tax Payment System, což je webová stránka online systému plateb daní, provozovaná IRS.
  • Jak používat web IRS.gov Jak používat web IRS.gov IRS.gov je oficiální web Internal Revenue Service (IRS), americké agentury pro výběr daní. Webové stránky používají podniky a
  • Rozvrh A Rozvrh A Rozvrh A je formulář daně z příjmu, který se ve Spojených státech používá k deklarování odpočtů za jednotlivé položky. Je připojen k formuláři 1040 pro daňové poplatníky, kteří platí roční daně z příjmu. Daňoví poplatníci si mohou vybrat, zda budou požadovat buď standardní odpočet daňového přiznání, nebo rozčlenit své oprávněné odpočty řádek po řádku.
  • Odčitatelná daň Odpočitatelná daň Daňově uznatelným nákladem je jakýkoli náklad, který je považován za „běžný, nezbytný a přiměřený“ a který pomáhá podnikům vytvářet příjmy. Obvykle se odečítá z příjmů společnosti před zdaněním.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found