Národní asociace federálně pojištěných úvěrových svazů (NAFCU)

Národní asociace federálně pojištěných družstevních záložen (NAFCU) je obchodní organizace založená na členství pro družstevní záložny pojištěné federální vládou. V celkovém úsilí o pomoc růstu odvětví družstevních záložen spolupracuje NAFCU se svými členskými družstevními záložnami. Záložna je typem finanční organizace, kterou vlastní a řídí její členové. Družstevní záložny poskytují členům celou řadu finančních služeb, včetně běžných a spořicích účtů a půjček. Jsou to neziskové organizace, které mají za cíl poskytovat vysoce kvalitní finanční služby, jednají jako zástupce a asistent a také poskytují členům vzdělávací informace, které pomáhají každému jednotlivě posilovat.

Národní asociace federálně pojištěných úvěrových svazů (NAFCU)

souhrn

  • Národní asociace federálně pojištěných družstevních záložen (NAFCU) je obchodní organizace založená na členství pro družstevní záložny pojištěné federální vládou.
  • NAFCU viděla své první velké federální vítězství na ochranu akcionářů tím, že pomohla založit Národní fond pojištění úvěrových unií (NCUSIF) v roce 1970. NAFCU opět jednala na obranu NCUSIF počátkem 90. let, kdy v něm chtěla federální vláda provést významné změny .
  • Asociace nadále bojuje za odvětví družstevních záložen tím, že tlačí zpět proti CFPB a jeho rozsáhlým předpisům.

Historie NAFCU

Národní asociace federálně pojištěných družstevních záložen byla ve skutečnosti založena v baru. Několik přátel ve federálním odvětví úvěrových odborů se sešlo a hovořilo o nedostatcích určitých federálních zájmů. Se svými příslušnými družstevními záložnami byla v roce 1967 založena NAFCU, aby vyplnila mezery federálního pokrytí existující na trhu družstevních záložen.

Sdružení zajistilo své první velké federální vítězství na ochranu akcionářů a v roce 1970 pomohlo vytvořit National Credit Union Share Insurance Fund (NCUSIF). NAFCU opět působila na obranu NCUSIF počátkem 90. let, kdy federální vláda chtěla provést významné změny to.

NAFCU vs. Úřad pro ochranu spotřebitele

Úřad pro finanční ochranu spotřebitele (CFPB) byl zřízen jako součást zákona o ochraně spotřebitele (CPA) a zákona Dodd-Frank Wall Street Reform Act Dodd-Frank Act zákona Dodd-Frank nebo zákona Wall Street Reform and Protection Protection z roku 2010 , byl přijat do práva během Obamovy vlády v reakci na finanční krizi v roce 2008. Usiloval o zavedení významných změn ve finanční regulaci a vytvoření nových vládních agentur pověřených prováděním různých ustanovení zákona. . V průběhu své existence podstatně posílilo regulační mandáty uložené družstevním záložnám. NAFCU se při obraně družstevních záložen v celé zemi snaží postavit proti těmto těžkým břemenům, která byla přímým důsledkem globální finanční krize v roce 2008 ve Spojených státech.

K dnešnímu dni je CFPB více regulováno úvěrovými družstvy než kterákoli jiná finanční instituce. Reformy a nová nařízení mají tendenci být „rozsáhlé, univerzální“, aby se zaměřily na „špatné aktéry“, tvrdí web NAFCU. Tyto kroky mají tendenci vytvářet prostředí předpisů, které zvážilo všechny družstevní záložny a vyřadilo 1 500 družstevních záložen z odvětví.

NAFCU ve snaze bránit odvětví družstevních záložen jako celek nadále tlačí proti těmto předpisům. Organizace bojuje na federální úrovni za snížení a revizi mnoha předpisů uložených CFPB. Ve snaze posunout věci ještě dále NAFCU pokračuje v hledání legislativních změn, které zajistí, aby CFPB byla transparentnější, pokud jde o jejich metody vytváření a zavádění předpisů, což je nutí k větší odpovědnosti.

Další zdroje

Doufáme, že se vám článek Finance o NAFCU líbil. Finance nabízí Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, půjčky splátky a další. certifikační program pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na vyšší úroveň. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Globální finanční krize v roce 2008 Globální finanční krize v letech 2008–2009 Globální finanční krize v letech 2008–2009 odkazuje na obrovskou finanční krizi, které svět čelil v letech 2008 až 2009. Finanční krize si vybrala svou daň na jednotlivcích a institucích po celém světě s miliony amerických občanů. být hluboce zasažen. Finanční instituce začaly klesat, mnoho z nich bylo pohlceno většími subjekty a vláda USA byla nucena nabídnout výpomoc
  • SWOT analýza Credit Union SWOT analýza Credit Union Provedení SWOT analýzy družstevní záložny může pomoci najít klíčové silné, slabé stránky, příležitosti a hrozby, které může organizace použít k předefinování
  • Národní asociace pojišťovacích a finančních poradců (NAIFA) Národní asociace pojišťovacích a finančních poradců (NAIFA) Národní asociace pojišťovacích a finančních poradců (NAIFA) je nezisková skupina usilující o podporu pozitivního regulačního prostředí pro její
  • Analýza kreditní zprávy Analýza kreditní zprávy Analýza kreditní zprávy zahrnuje vyhodnocení informací obsažených v úvěrové zprávě, jako jsou osobní údaje zákazníka, jeho kreditní shrnutí,

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found