Bridgepoint Merchant Banking - přehled, služby, nabídky

Bridgepoint Merchant Banking je společnost zabývající se soukromým kapitálovým a investičním bankovnictvím, která poskytuje fúze a akvizice Fúze a akvizice Proces fúzí a akvizic Tato příručka vás provede všemi kroky procesu fúzí a akvizic. Zjistěte, jak se dokončují fúze, akvizice a dohody. V této příručce načrtneme proces akvizice od začátku do konce, různé typy nabyvatelů (strategické vs. finanční nákupy), význam synergií a transakční náklady, akvizice kapitálu, získávání kapitálu, proces získávání kapitálu Tento článek je zamýšlel poskytnout čtenářům hlubší pochopení toho, jak proces získávání kapitálu funguje a probíhá v dnešním odvětví. Další informace o získávání kapitálu a různých typech závazků ze strany upisovatele najdete v našem přehledu upisování. a podnikové poradenské služby. Společnost se zaměřuje hlavně na investiční společnosti s nižším a středním trhem. To bylo založeno v roce 2006 Adamem Claypoolem a Mattem Ploosterem, kteří v současné době slouží jako řídící ředitelé firmy.

Bridgepoint Merchant Banking

Podle webových stránek společnosti uvádí hlavní představitelé společnosti Bridgepoint více než 117 let zkušeností v oblasti investičního bankovnictví. Investiční bankovnictví Investiční bankovnictví je rozdělení banky nebo finanční instituce, která slouží vládám, korporacím a institucím poskytováním upisování (získávání kapitálu) a fúzí a akviziční (M&A) poradenské služby. Investiční banky jednají jako zprostředkovatelé s více než 169 dokončenými transakcemi v celkové hodnotě více než 158 miliard USD. Firma působí jako divize společnosti Bridgepoint Holdings, LLC a má sídlo v Des Moines v Iowě.

Služby nabízené společností Bridgepoint Merchant Banking

Bridgepoint Merchant Banking nabízí následující služby:

Fúze a akvizice

Bridgepoint Merchant Banking spolupracuje se společnostmi, které zkoumají strategické alternativy, jako jsou fúze a akvizice dalších podniků, s cílem zvýšit jejich dominanci na trhu. Od svého založení společnost uskutečnila transakce fúzí a akvizic přesahující 36 miliard dolarů. Má síť odběratelů, od rodinných podniků, soukromých kapitálových společností a dalších společností, které plánují akvizice nových výpisů.

Pobočka fúzí a akvizic společnosti poskytuje služby v oblasti poradenství na straně kupujícího, poradenství na straně prodávajícího, rekapitalizace Rekapitalizace Rekapitalizace je typ restrukturalizace společnosti, jejímž cílem je změnit kapitálovou strukturu společnosti. Společnosti provádějí rekapitalizaci, aby byla jejich kapitálová struktura stabilnější nebo optimální. Výkupy s využitím pákového efektu a odkupy managementu Výkup managementu (MBO) Výkup managementu (MBO) je transakce podnikového financování, při které obchodní tým provozní společnosti získává podnik půjčováním peněz. Na straně prodeje společnost Bridgepoint cílí na transakce v rozmezí EBITDA od 1 do 20 milionů dolarů, zatímco na straně nákupu se zaměřuje na transakce v pásmu 5 až 500 milionů dolarů.

Zvyšování kapitálu

Společnost zabývající se soukromým kapitálem pomáhá společnostem získávat kapitál pro expanzi nebo pro usnadnění akvizice dalších malých firem. Odborné oblasti v oblasti získávání kapitálu zahrnují kapitál, senior dluh Senior Debt Senior Debt jsou peníze, které dluží společnost, která má první pohledávky z peněžních toků společnosti. Je bezpečnější než jakýkoli jiný dluh, jako je podřízený dluh, podřízený dluh, rizikový kapitál a mezaninové financování. Kumulativně společnost Bridgepoint získala pro své klienty kapitál přes 74 miliard dolarů. Společnost udržuje silné vztahy s potenciálními institucemi pro získávání kapitálu, včetně soukromých kapitálových společností, rodinných kanceláří, firem rizikového kapitálu, sítí andělských investorů a bank.

Bridgepoint je také zdrojem přímého investičního kapitálu pro společnosti usilující o růst prostřednictvím restrukturalizace dluhů a kapitálových injekcí. Investuje kapitál přímo do společností prostřednictvím svých soukromých kapitálových fondů a fondů rizikového kapitálu.

Poradenské služby

Bridgepoint Merchant Banking poskytuje poradenské služby v různých oblastech společnostem usilujícím o růst, zvýšení kapitálu nebo změnu vlastnictví. Seznam profesionálů společnosti doporučil v průběhu let transakce s více než 158 miliardami dolarů. Poradenská pobočka společnosti poskytuje analýzu dluhové kapacity, analýzu rekapitalizace, plánování financování kapitálu a fúze a akvizice, stejně jako komplexní finanční modelování Finanční modelování Zdroje finančního modelování zdarma a návody, jak se naučit nejdůležitější koncepty vlastním tempem. Tyto články vás naučí osvědčené postupy v oblasti finančního modelování se stovkami příkladů, šablon, průvodců, článků a dalších. Zjistěte, co je finanční modelování, jak sestavit model, dovednosti aplikace Excel, tipy a triky.

Nedávné transakce

Financování společnosti TransWood Carriers, Inc. v hodnotě 60 mil. $

Společnost Bridgepoint Merchant Banking nedávno dokončila dohodu o globálním refinancování ve výši 60 milionů USD se společností Transwood Carriers, Inc., která působí jako jediný zprostředkovatel financování. Firma spolupracovala se svou sítí finančníků na získávání kapitálu pro financování transakce. Transakci financovala Bank of America Merrill Lynch.

Uni-tranše v hodnotě 45 mil. $ Na podporu rekapitalizace dividend

Ředitelé společnosti Bridgepoint v roli registrovaných zástupců skupiny M&A Securities Group byli jedinými organizátory financování rekapitalizace dividendy ve výši 45 milionů USD z dividend pro rodinný podnik se sídlem v Omaze.

Zvyšování kapitálu pro ScoreVision

Bridgepoint Merchant Banking působil při získávání kapitálu jako jediný poradce společnosti ScoreVision, technologické společnosti se sídlem v Omaze. Podmínky transakce nebyly zveřejněny. Společnost ScoreVision používá k provozování jumbotronů pro školy a sportovní zařízení systém založený na aplikacích a software pro sekvenování digitálních reklam.

Správa Bridgepoint Merchant Banking

Adam Claypool

Adam Claypool je spoluzakladatel a řídící ředitel Bridgepoint Merchant Banking. Má devět let zkušeností se správou fondů soukromého kapitálu a vytvořil a spravoval dva fondy soukromého kapitálu. Claypool je držitelem licencí FINRA Series 7, 63, 65 a 79. Od vytvoření Bridgepointu dokončil více než 40 transakcí a za posledních sedm let získal kapitál přes 450 milionů USD.

Kromě Bridgepoint Claypool působí také na sedmi korporátních a neziskových orgánech. Nedávno byl jmenován mentorem pro globální pojišťovací akcelerátor Des Moines. Je absolventem univerzity v Iowě a je členem výboru pro správu a audit společnosti Iowa Innovation Corporation.

Matt Plooster

Matt Plooster je řídícím ředitelem a spoluzakladatelem Bridgepoint Merchant Banking. Dříve pracoval v IBD společnosti Morgan Stanley a Global IBD v Deutsche Bank Securities. Má více než 14 let zkušeností v oblasti investičního bankovnictví a čtyři roky zkušeností v oblasti správy soukromých kapitálových fondů.

Plooster dokončil transakce v hodnotě více než 41 miliard dolarů, a to jak při získávání kapitálu, tak při fúzích a akvizicích. Je držitelem bakalářského titulu na University of Chicago a je absolventem Columbia Business School. Je držitelem licencí řady FINRA řady 7, 63 a 79.

Wm. Lee Merritt

Wm. Lee Merritt slouží jako řídící ředitel v Bridgepoint Merchant Banking. Mezi jeho hlavní odborné znalosti patří obchodní plánování, transformace a financování. Před příchodem do společnosti Bridgepoint pracoval Merritt jako hlavní ředitel a viceprezident pro rozvoj podnikání v First National Bank. Mezi jeho další předchozí role patřil řídící partner pro fúze a akvizice a obchodní právo ve Woods & Aitken a daňový účetní ve společnosti Touché Ross & Co. Je držitelem bakalářského titulu na University of Nebraska.

James Mackay

James Mackay slouží jako řídící ředitel společnosti Bridgepoint. Mezi jeho specializace patří investiční bankovnictví, podnikové finance a poradenství. Před příchodem do společnosti Bridgepoint působil Mackay jako prezident a generální ředitel poradenské firmy v hodnotě 5,6 miliard dolarů a jako senior viceprezident ve společnosti H&R Block Financial Advisors. Založil také regionální firmu s cennými papíry a tři fondy rizikového kapitálu. Mackay je držitelem bakalářského titulu na Indiana University. Je držitelem licencí FINRA Series 7, 63 a 79.

Joe Liss

Joe Liss slouží jako transakční jistina v Bridgepointu. Specializuje se na investiční bankovnictví, všechny oblasti fúzí a akvizic a transakce podnikového financování. Dokončil fúze a akvizice a získávání kapitálu v hodnotě více než 62 miliard dolarů.

Liss dříve pracovala jako vedoucí skupiny Chicago M&A skupiny Deutsche Bank. Je držitelem bakalářského titulu na Northwestern University. Liss, autorizovaný finanční analytik (CFA), je držitelem licencí FINRA Series 7, 63 a 79.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce Bridgepoint Merchant Banking. Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket Investment Banks jsou nejlepší světové investiční banky. Seznam zahrnuje společnosti jako Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML a JP Morgan. Co je to Bulge Bracket Investment Bank a
  • Klíčoví hráči na kapitálových trzích Klíčoví hráči na kapitálových trzích V tomto článku uvádíme obecný přehled klíčových hráčů a jejich příslušných rolí na kapitálových trzích. Kapitálové trhy se skládají ze dvou typů trhů: primárního a sekundárního. Tato příručka poskytne přehled všech hlavních společností a povolání na kapitálových trzích.
  • Investiční banky na středním trhu Investiční banky na středním trhu Investiční banky na středním trhu pomáhají firmám na středním trhu získávat vlastní kapitál, dluh a provádět fúze a akvizice. Zde je seznam nejlepších bank se středním trhem, které slouží středním podnikům s ročními příjmy od 10 mil. USD do 500 mil. USD a 100 až 2 000 zaměstnanců.
  • Top 10 soukromých kapitálových společností Top 10 soukromých kapitálových společností Kdo je 10 nejlepších soukromých kapitálových společností na světě? Náš seznam deseti největších PE společností, seřazený podle celkového získaného kapitálu. Společné strategie v rámci P.E. zahrnují pákový odkup (LBO), rizikový kapitál, růstový kapitál, nouzové investice a mezaninový kapitál.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found