Vylepšení příjmů - přehled, jak zvýšit příjmy

Zvýšení výnosů je zvýšení výnosů, kterého je dosaženo zvýšením výše daní, které jednotlivci a korporace Korporace je právnická osoba vytvořená jednotlivci, akcionáři nebo akcionáři za účelem zisku. Korporace mohou uzavírat smlouvy, žalovat a být žalovány, vlastnit majetek, poukazovat federální a státní daně a půjčovat si peníze od finančních institucí. poslat vládě. Vlády většinou hospodaří s deficitním rozpočtem kvůli neschopnosti uspokojit všechny požadavky občanů na služby a infrastrukturu. To znamená, že musí být neustále inovativní, aby našli nové způsoby, jak zvýšit další příjmy k financování schodku a splnění požadavků občanů.

Vylepšení příjmů

Zvýšení příjmů se neomezuje pouze na veřejný sektor - týká se také soukromého sektoru. Soukromé společnosti musí neustále hledat nové způsoby, jak zvýšit své příjmy, pokud chtějí přežít na konkurenčním trhu. I když je úspora nákladů běžnou strategií zvyšování výnosů, jedná se pouze o krátkodobé řešení. Existují i ​​jiné, dlouhodobější techniky zvyšování výnosů, které mohou společnosti využít k posílení výběru výnosů.

Jak zvýšit příjmy, aniž by to ovlivnilo ziskové rozpětí

Níže jsou uvedeny některé z technik, které podniky mohou použít ke zvýšení svých příjmů a vytvoření udržitelného obchodního modelu. Druhy podniků Při zakládání společnosti si můžete vybrat čtyři hlavní typy podniků: fyzické osoby, partnerství, společnosti s ručením omezeným a korporace. :

1. Srovnávací výkon s výkonem špičkových konkurentů

Společnosti by měly průběžně vyhodnocovat své provozní marže Provozní marže Provozní marže se rovná provozním výnosům děleným výnosem. Jedná se o poměr ziskovosti, který měří výnosy po pokrytí provozních a neprovozních nákladů podniku. Také se označuje jako návratnost tržeb a hrubé ziskové marže na pravidelném základě a poté se pomocí těchto metrik srovnává s konkurencí. Ideálními konkurenty, které lze srovnávat, jsou v zásadě nejvýkonnější společnosti ve stejném nebo příbuzném odvětví.

Porovnání výkonu společnosti s výkonem jejích nejlepších konkurentů může pomoci zvýraznit příležitosti, které může využít ke zvýšení svých příjmů. Příležitosti mohou být ve smyslu nabídky jednotlivých služeb nebo produktů, obchodních linií, typů klientů nebo geografických umístění.

2. Zkontrolujte možnosti a možné výsledky

Po identifikaci příležitostí na trhu by společnost měla zvážit možné možnosti zvýšení výnosů. Možnosti mohou být snížení nákladů, eliminace klientů s nízkou marží, implementace nových marketingových technik. 5 P marketingu 5 P marketingu - produkt, cena, propagace, místo a lidé - jsou klíčové marketingové prvky používané ke strategickému umístění firmy. 5 P, zvýšení cen produktů nebo rozšíření na nové geografické umístění.

Společnost by pak měla posoudit možné výsledky pro každou možnost, aby určila možnosti, které z dlouhodobého hlediska přinesou nejvíce výnosů. Dalším krokem je vytvoření pracovního plánu, jak společnost provede vybrané akce.

3. Odstraňte klienty s nízkou marží

Společnosti prodávají své produkty a služby různorodé klientské základně sestávající z klientů s vysokou i nízkou marží. Společnost by měla být schopna rozlišovat mezi těmito dvěma typy klientů a analyzovat příspěvek každého typu klienta k jeho celkovým výnosům. Cílem společnosti by mělo být obchodování s klienty, kteří přinášejí největší výnosy a zaměřují své zdroje na plnění potřeb těchto klientů.

Eliminace klientů s nízkou marží a zůstat pouze u klientů s vysokou marží může snížit náklady a uvolnit zdroje pro společnost. I když rozhodnutí může mírně ovlivnit výnosy, uvolní oba kapitál. Kapitál Kapitál je cokoli, co zvyšuje schopnost člověka generovat hodnotu. Lze jej použít ke zvýšení hodnoty v celé řadě kategorií, jako je finanční, sociální, fyzický, intelektuální atd. V podnikání a ekonomice jsou dva nejběžnější typy kapitálu finanční a lidský. a čas, který lze poté věnovat klientům s vysokou marží k dlouhodobému zvýšení výnosů.

4. Stanovte cíle

Poté, co se rozhodne o ideálních možnostech, na které se má zaměřit, by společnost měla stanovit realistické a proveditelné cíle pro podnik. Cíle by měly být v souladu s celkovým cílem zvyšování výnosů a měly by pro podnik nabízet dlouhodobý přínos.

Při stanovování cílů by společnost měla nejprve zvážit, proč zákazníci nakupují produkty společnosti, a poté pomocí těchto zjištění stanovit konkrétnější cíle, které zvýší příjmy a zisky. Společnost by měla zavést řádný kontrolní systém, který by určoval, jak dobře se jí daří při dosahování svých cílů. Kontrola by měla být prováděna pravidelně. Jakékoli problémy by měly být identifikovány a okamžitě vyřešeny.

Zvýšení příjmů vlád

Vláda neustále potřebuje každoročně více příjmů na zlepšení infrastruktury, zlepšení zdravotní péče, řešení nerovnosti a zajištění důchodového zabezpečení. Mezi způsoby, jak může vláda zvýšit více příjmů, patří:

1. Zvyšte špičkové daně

Ve Spojených státech je nejvyšší daňová sazba ze zisku 40% u daňových poplatníků, kteří vydělávají více než 400 000 USD. Zvýšení sazby daně na přibližně 45% může pomoci maximalizovat výnosy a minimalizovat narušení trhu, jako je snížená nabídka pracovních sil a vyhýbání se daňovým povinnostem. Pokud by vláda zvýšila daňové sazby pro běžné daňové poplatníky, narušilo by to trh.

Zároveň to poskytne jednotlivcům s vysokým čistým jměním příležitost předefinovat své příjmy, aby se snížily závazky spojené se zvýšenou sazbou daně. Zvýšení daňové sazby pro osoby s nejvyššími příjmy by pomohlo snížit nerovnosti v příjmech.

2. Zvyšte daň z nemovitosti

Současná sazba daně z nemovitostí je považována za skromnou a bohatí využívají své majetky k investování do trustů s cílem vyhnout se dani z kapitálových výnosů Daň z kapitálových výnosů Daň z kapitálových výnosů je daň uvalená na kapitálové zisky nebo zisky, které jednotlivec dosahuje prodejem aktiv . Daň se ukládá až poté, co je aktivum převedeno na hotovost, a ne, když je stále v rukou investora. . Současný zákon o dani z nemovitostí také dosahuje méně než 0,5% nemovitostí. Kromě toho se vztahuje pouze na hodnotu statku, která přesahuje stávající úroveň osvobození.

Od roku 2018 je úroveň osvobození na daňového poplatníka 11,18 milionu USD ročně, což je dvojnásobek částky osvobození uděleného v roce 2017. To znamená, že pouze asi 2 000 nemovitostí ročně odpovídá za daň z nemovitostí. Zvýšení daně z nemovitostí ze 40% na 45% a zvýšení jejího pokrytí může zvýšit příjmy z daně z nemovitostí vyplácené vládě každý rok.

3. Daňové emise uhlíku

Zdanění emisí uhlíku je považováno nejen za důležité, ale také nezbytné pro řešení problémů globálního oteplování. Uhlíková daň se ukládá společnostem a jednotlivcům, kteří spalují fosilní paliva, jako je plyn, uhlí a ropa. Zvýšení daně z emisí uhlíku může snížit spalování fosilních paliv a možná nakonec eliminovat jejich používání, a zároveň podpořit další ekologické alternativy energie.

Dodatečné zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling and Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari, jejichž cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika.

Abychom se dál učili a rozvíjeli své znalosti finanční analýzy, velmi doporučujeme další finanční zdroje uvedené níže:

  • Produkty a služby Produkty a služby Produkt je hmotná položka, která je uvedena na trh za účelem získání, pozornosti nebo spotřeby, zatímco služba je nehmotnou položkou, která vychází z
  • Cíle SMART Cíl SMART Cíl SMART se používá jako pomůcka při stanovování cílů. SMART je zkratka, která znamená Konkrétní, Měřitelné, Dosažitelné, Realistické a Včasné. Cíle jsou součástí
  • Typy zákazníků Typy zákazníků Zákazníci hrají významnou roli v jakémkoli podnikání. Lepším porozuměním různým typům zákazníků mohou být podniky lépe vybaveny pro rozvoj
  • Dobrovolný trh s uhlíkem Dobrovolný trh s uhlíkem Dobrovolný trh s uhlíkem umožňuje soukromým investorům, vládám, nevládním organizacím a podnikům dobrovolně nakupovat uhlíkové kompenzace

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found