Strategie zajišťovacích fondů - Zjistěte, jak zajišťovací fondy investují kapitál

V tomto článku prozkoumáme hlavní strategie zajišťovacích fondů. Ale nejprve, co je to zajišťovací fond?

Zajišťovací fond je investiční fond vytvořený akreditovanými jednotlivci a institucionálními investory za účelem maximalizace výnosů a snížení nebo vyloučení rizika bez ohledu na stoupání nebo pokles trhu. V zásadě se jedná o soukromé investiční partnerství mezi správcem fondu a investory fondu, často strukturované jako komanditní společnost nebo společnost s ručením omezeným. Partnerství funguje s malou nebo žádnou regulací Komise pro cenné papíry (SEC) Komise pro cenné papíry (SEC) Americká komise pro cenné papíry nebo burzu (SEC) je nezávislá agentura federální vlády USA, která je odpovědná za implementaci federálních cenných papírů zákony a návrhy pravidel pro cenné papíry. Je také odpovědný za údržbu odvětví cenných papírů a burz cenných papírů a opcí.

Strategie zajišťovacích fondů v NYC

Jaké jsou hlavní strategie zajišťovacích fondů?

Hlavní strategie zajišťovacích fondů jsou následující:

1. Globální makro strategie

V rámci globální makro strategie manažeři uzavírají sázky na základě hlavních globálních makroekonomických trendů, jako jsou pohyby úrokových sazeb, měn, demografické směny a ekonomické cykly. Správci fondů používají diskreční a systematické přístupy na hlavních finančních a nefinančních trzích při obchodování s měnami, futures, opčními smlouvami a tradičními akciemi a obligacemi. Bridgewater je nejslavnějším příkladem globálního makrofondu.

2. Směrové strategie zajišťovacích fondů

Při směrovém přístupu sázejí manažeři na směrové pohyby trhu (dlouhé nebo krátké), protože očekávají, že trend bude po určitou dobu pokračovat nebo se obrátit. Manažer analyzuje pohyby na trhu, trendy nebo nesrovnalosti, které lze poté použít na investice do nástrojů, jako jsou dlouhé nebo krátké akciové zajišťovací fondy a fondy rozvíjejících se trhů.

3. Strategie zajišťovacích fondů založené na událostech

Strategie založené na událostech se používají v situacích, kdy podkladová příležitost a riziko jsou spojeny s událostí. Správci fondů nacházejí investiční příležitosti v podnikových transakcích, jako jsou akvizice, konsolidace, rekapitalizace Rekapitalizace Rekapitalizace je typ podnikové restrukturalizace, jejímž cílem je změnit kapitálovou strukturu společnosti. Společnosti provádějí rekapitalizaci, aby byla jejich kapitálová struktura stabilnější nebo optimální. , likvidace a bankrot. Tyto transakční události tvoří základ pro investice do problémových cenných papírů, rizikové arbitráže a zvláštních situací.

4. Strategie arbitráže relativních hodnot

Strategie hedgeových fondů s relativní hodnotou využívají výhod relativních cenových rozdílů mezi různými cennými papíry, jejichž ceny manažer očekává, že se časem rozcházejí nebo konvergují. Dílčí strategie v této kategorii zahrnují mimo jiné arbitráže s pevným výnosem, neutrální pozice na akciovém trhu, konvertibilní arbitráže a volatilita volatility.

5. Dlouhé / krátké strategie

Ve strategiích dlouhých / krátkých hedgeových fondů manažeři vytvářejí takzvané „párové obchody“, aby vsadili na dva cenné papíry ve stejném odvětví. Například pokud očekávají, že Coke bude podávat lepší výkon než Pepsi, udělají dlouhý koks a krátký Pepsi. Bez ohledu na celkové trendy na trhu budou v pořádku, pokud bude koks fungovat lépe než Pepsi na relativním základě.

6. Strategie kapitálové struktury

Některé zajišťovací fondy využívají nesprávného oceňování cenných papírů nahoru a dolů v kapitálové struktuře. Kapitálová struktura Kapitálová struktura označuje množství dluhu a / nebo vlastního kapitálu, které společnost využívá k financování svých operací a financování svých aktiv. Kapitálová struktura firmy jedné společnosti. Pokud se například domnívají, že dluh je nadhodnocen, zkracují dluh a prodlužují kapitál, čímž vytvářejí zajištění a sázejí na případnou korekci rozpětí mezi cennými papíry.

Jaké jsou charakteristické rysy zajišťovacího fondu?

Hlavní rysy zajišťovacího fondu jsou následující:

  • Fond je otevřen pouze kvalifikovaným nebo akreditovaným investorům Akreditovaný investor Akreditovaným investorem se rozumí individuální nebo institucionální investor, který splnil určité požadavky stanovené americkou komisí pro cenné papíry (SEC). Akreditovaní investoři mohou nakupovat cenné papíry, které nejsou k dispozici jiným investorům a které nebyly registrovány u žádného regulačního orgánu. a nemohou být nabízeny nebo prodávány široké veřejnosti. Určité požadavky na čisté jmění musí potenciální investoři splnit (čisté jmění více než 1 mil. USD bez primární rezidence).
  • Fond může existovat jako rozsáhlá investice v různých sektorech, jako je půda, akcie, deriváty, měny a komodity. Komodity Komodity jsou další třídou aktiv, stejně jako akcie a dluhopisy. Liší se však v tom smyslu, že se jedná o produkty pocházející ze Země, mezi něž patří bavlna, ropa, plyn, kukuřice, pšenice, pomeranče, zlato a uran. V zásadě jsou surovinami suroviny.
  • Často využívá vypůjčené peníze k vytvoření pákového efektu a znásobení výnosů.
  • Fond přichází s poplatky za správu a výkon. Obvykle platí roční poplatek manažera ve výši 1% z částky investovaných aktiv a výkonnostní poplatek ve výši 20% z jakýchkoli zisků.
  • Investoři jsou povinni udržovat své peníze ve fondu po dobu minimálně jednoho roku uzamčenou. K výběru finančních prostředků může dojít pouze v konkrétních časech, například čtvrtletně nebo pololetně.
  • Fond používá různé investiční strategie, které musí být investorům sděleny předem.

Jaké jsou obecné typy zajišťovacích fondů?

1. Otevřené zajišťovací fondy

Akcie jsou průběžně vydávány investorům a umožňují pravidelné výběry čisté hodnoty aktiv pro každou akcii.

2. Uzavřené zajišťovací fondy

Vydávají pouze omezený počet akcií prostřednictvím počáteční nabídky a nevydávají nové akcie, i když se zvýší poptávka investorů.

3. Akcie kótovaných zajišťovacích fondů

Obchoduje se s nimi na burzách cenných papírů Burza cenných papírů Burza cenných papírů je tržiště, kde se nakupují a prodávají cenné papíry, jako jsou akcie a dluhopisy. Burzy cenných papírů umožňují společnostem získávat kapitál a investorům činit informovaná rozhodnutí pomocí informací o cenách v reálném čase. Výměnou může být fyzické umístění nebo platforma elektronického obchodování. a neakreditovaní investoři mohou akcie koupit.

Jaké jsou výhody a nevýhody investování do zajišťovacích fondů?

Investice do zajišťovacích fondů může investorovi přinést velmi vysoké výnosy. S potenciálními investicemi s vysokou odměnou však vždy souvisí riziko.

Profesionálové
  • Použití různých investičních strategií poskytuje schopnost generovat pozitivní výnosy navzdory příznivým nebo nepříznivým tržním podmínkám.
  • Vyvážený zajišťovací fond portfolia může snížit celkové riziko a volatilitu s vícenásobnou návratností investic.
  • Poskytuje investorům možnost přesně přizpůsobit investiční strategie.
  • Investoři mají přístup ke službám kvalifikovaných investičních manažerů.
Nevýhody
  • Pokud bude přijata nesprávná strategie, vystavuje fond obrovským potenciálním ztrátám.
  • Investoři jsou obvykle povinni zamknout peníze na dobu několika let.
  • Použití vypůjčených peněz nebo pákového efektu může z minimální ztráty udělat velkou ztrátu.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli tento článek o zajišťovacích fondech. Abychom se mohli učit a rozvíjet svou kariéru, Finance vám rádi nabízejí tyto další zdroje zdarma:

  • Private Equity vs Hedge Funds Private Equity vs Hedge Fund Porovnejte private equity vs hedge fond z hlediska investorů, rizika, likvidity, časového horizontu, struktury kompenzací, kariéry a dalších výhod a nevýhod každého z nich
  • Top 10 soukromých kapitálových společností Top 10 soukromých kapitálových společností Kdo je 10 nejlepších soukromých kapitálových společností na světě? Náš seznam deseti největších PE společností, seřazený podle celkového získaného kapitálu. Společné strategie v rámci P.E. zahrnují pákový odkup (LBO), rizikový kapitál, růstový kapitál, nouzové investice a mezaninový kapitál.
  • Co je finanční modelování Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, předpovědí, propojení těchto tří prohlášení, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found