Hledání smysluplnosti v práci i v životě

Ať už vás práce baví nebo ne, často záleží na tom, jak dobře vaše práce Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro nabídky pracovních pozic v investičním bankovnictví, výzkumu kapitálu, pokladně, FP&A, podnikových financích, účetnictví a dalších oblastech financí. Tyto popisy práce byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších podporujících váš smysl pro účel. Kde pracujete, role, kterou zastáváte, a váš širší smysl pro účel se mohou změnit. Pokud tedy chcete mít rovnováhu mezi těmito třemi, nesmíte se bát kariérních přechodů nebo se změnit sami. Ve skutečnosti je musíte hledat. Další informace o nalezení svého účelu naleznete na adrese //senseofpurpose.org

Najděte svůj smysl pro účel

Důležitost smyslu účelu

Mít ve svém životě smysl pro smysl života je zásadní pro pohodu. Stejně důležité je mít smysl pro vaši roli v práci. Jak se okolnosti mění, musíte ve své kariéře neustále hledat a nacházet smysl pro účel. Abyste mohli zůstat zaměstnáni, nemusíte opustit svého současného zaměstnavatele. Někdy však možná budete potřebovat zásadní změnu.

Například pokud zjistíte, že si myslíte: „V mém pracovním životě musí být něco víc, než jen tu sedět, vydělávat peníze a ne skutečně působit“. Možná se bojíte jít do kanceláře v pondělí ráno, nebo jste jednoduše přerostli svou roli a nudí vás slzy v kabině. To vše jsou známky toho, že ve své kariéře potřebujete najít nový smysl pro účel.

Správné myšlení

Když máte v práci smysl pro účel, cítíte se vášnivě, inovativně a odhodláně. Do budoucna se zaměřujete na poskytování služeb organizaci. Váš profesionální účel je také v rovnováze s vaším osobním účelem. Pokud se cítíte takto, máte účelové myšlení. Pokud se však soustředíte na postup ve své kariéře a upřednostňujete zvýšení platu, titulu, velikosti týmu, moci nebo sféry kontroly, máte kariérní myšlení. A konečně, pokud plníte své povinnosti výměnou za kompenzaci Kompenzace Kompenzace a průvodce platy za práce v oblasti podnikových financí, investičního bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví, komerčního bankovnictví, absolventů FMVA a nic jiného, ​​pak máte pracovní myšlení.

Trávit příliš mnoho času pouze v kariérním nebo pracovním myšlení je destruktivní. Určitě jste nespokojeni se svou kariérou, pokud strávíte více než 50% svého času buď kariérním, nebo pracovním smýšlením. Proto byste měli hledat novou roli nebo dokonce novou společnost, která vám poskytne nový smysl pro účel. Vyvarujte se samolibosti, protože pouze zaměření na zaměstnání nebo kariérní myšlení může poškodit vaši pověst, pravděpodobnost povýšení a dlouhodobé vyhlídky.

Hledání smyslu ve své práciHledání účelu

Nuda v práci

Pociťujete nedostatek odhodlání nebo se cítíte v práci málo využívaní? Existuje mnoho varovných signálů, že byste se při práci mohli nudit.

Ve své současné roli se můžete nudit, když:

  • Plníte soukromé úkoly v práci
  • Cítíte se nedostatečně vyzvaní
  • Předstíráš, že jsi zaneprázdněn
  • V práci se cítíte unavení a nezajímaví
  • Vaše práce vám připadá nesmyslná
  • Úkoly byste mohli dokončit rychleji, než ve skutečnosti

Možná byste se báli změny zaměstnání jen proto, že byste mohli mít sníženou mzdu, přestože o vaši současnou práci nebo zaměstnavatele nemáte velký nebo žádný zájem.

Najděte si svůj účel

Život je krátký. Zasloužíte si kariéru, kde máte smysl pro smysl. Nemůžete to však nechat na svém zaměstnavateli nebo týmu. Je na vás, abyste definovali a uzákonili svůj účel v práci.

Mezi hlavní způsoby, jak najít v práci účel, patří:

  • Zjistěte, co vás motivuje
  • Analyzujte své osobní cíle a najděte společnost, která je podporuje
  • Objevte způsoby, jak můžete pomoci vaší společnosti zlepšit se
  • Přiřaďte osobní metriky výkonu, na kterých vám opravdu záleží
  • Mentor, kouč a pomáhat ostatním

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finanční diskusi o smyslu. Finance je předním poskytovatelem kariérních zdrojů Knihovna kariérních zdrojů Careers Search Finance. Sestavili jsme nejdůležitější kariérní zdroje pro jakoukoli práci v oblasti podnikových financí. Od přípravy na pohovor až po životopisy a popisy pracovních pozic, máme pro vás krytí, abyste mohli přistát na své vysněné práci. Prozkoumejte průvodce, šablony a širokou škálu bezplatných zdrojů a nástrojů pro finanční analytiky. Chcete-li se dále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné tyto další zdroje:

  • Měkké dovednosti při práci
  • Průvodci pohovorem Rozhovory Eso na váš další pohovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Vůdcovské dovednosti Vůdcovské vlastnosti Vůdcovské vlastnosti odkazují na osobní vlastnosti, které definují efektivní vůdce. Vedení označuje schopnost jednotlivce nebo organizace vést jednotlivce, týmy nebo organizace k plnění cílů a záměrů. Vedení hraje v řízení důležitou funkci
  • Nejlepší finanční certifikace Nejlepší finanční certifikace Seznam nejlepších finančních certifikací. Získejte přehled nejlepších finančních certifikací pro profesionály z celého světa pracující v oboru. Tato příručka porovnává nejlepších 6 programů a stává se certifikovaným finančním analytikem od různých poskytovatelů programů, jako jsou CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found