Soutěž v případech - přehled, příklady, typy soutěží

Případová soutěž je událost, na které soutěžící soutěží o nejlepší řešení obchodní případové studie v souladu s pravidly a pokyny stanovenými organizátorem. Případy mohou být navrženy pro jednotlivce nebo týmy a soutěžící musí odevzdat svou práci k posouzení porotou. Soudci obvykle používají hodnocení účastníků na základě předem stanovených kritérií. Soutěž finančního modelování Finance Soutěž finančního modelování je příkladem mezinárodní akce, kde mohou soutěžící vyhrát peněžní ceny až do výše 10 000 $.

případ vítěz soutěže

Druhy případových soutěží

Existují různé typy soutěží, které se obvykle týkají obchodu nebo vzdělávání. Mezi nejběžnější typy patří:

  • Finanční modelování - soutěžící vytvářejí model Excel, aby ocenili firmu nebo transakci
  • Poradenství - témata týkající se managementu a strategického poradenství související s obchodem
  • Investiční bankovnictví - obvykle se soustředí na transakci, jako jsou fúze a akvizice (fúze a akvizice)
  • Akciová hřiště - účastníci musí navrhnout dlouhý nebo krátký investiční nápad pro veřejnou bezpečnost
  • Výzkum - výzkumná témata se mohou velmi lišit, včetně věd a humanitních věd
  • Analýza dat - témata mohou zahrnovat velká data, matematiku a kvantitativní témata

Ceny

Mnoho soutěží nabízí ceny, které se udělují vítězným týmům nebo jednotlivcům. I když existuje velký výběr peněžních cen, existuje několik soutěží, které vítězům udělují přibližně 10 000 $.

Mezi příklady soutěží patří peněžní ceny ve výši 10 000 USD (nebo více), které zahrnují soutěž National Investment Banking Competition (NIBC). Soutěž NIBC Investment Banking Competition Finance je hrdým partnerem a sponzorem konference NIBC - National Investment Banking Competition. Zaregistrujte se do soutěže o případy zde. Soutěž National Investment Banking Competition (NIBC) sdružuje 1600 studentů z více než 100 univerzit, kteří soutěží o uznání jako nejlepší tým v této soutěži. , Harvard Case Competition, Finance's Financial Modeling Competition, Soutěž o finanční modelování, John Molson MBA Case Competition, a ModelOff Modeloff - Průvodce po soutěžení Jak se připravit na soutěž, všechny dovednosti a školení, které potřebujete k vítězství u mistrů světa v oblasti finančního modelování.

Proč vstoupit?

Přihlašování do soutěží je skvělý způsob, jak zvýšit svůj životopis a posunout svou kariéru. Jsou obzvláště oblíbené mezi vysokoškolskými studenty a studenty MBA, kteří chtějí do svého životopisu přidat některé cenné mimoškolní aktivity.

Mezi hlavní důvody pro účast v soutěži patří:

  • Naučte se nové dovednosti
  • Budujte důvěru
  • Vyhrajte peněžní ceny
  • Rozvíjet vůdčí schopnosti
  • Udělat si nové přátelé
  • Vylepšete svůj životopis

Soutěž o finanční modelování

Finance hostí celosvětovou soutěž v oblasti finančního modelování a oceňování, kde jsou soutěžící vyzváni, aby si stáhli datový balíček s finančními informacemi, informacemi o společnosti a konkrétní situací, pro kterou potřebují vytvořit model.

Soutěž o finanční modelování Soutěž o finanční modelování

Porotci hodnotí účastníky na skórkartě, která zahrnuje kritéria jako struktura, design, přesnost, přehled a celková kvalita doporučení. Přihlaste se nyní do soutěže Soutěž o finanční modelování a soutěžte s analytiky z celého světa o šanci vyhrát ceny v hodnotě 10 000 $.

Dodatečné zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem certifikace FMVA ™ Analyst Certification FMVA® Certification Připojte se k 350 600+ studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari, které učí celou škálu dovedností finančních analytiků potřebných k tomu, aby se v kariéře prosadily. Chcete-li se dál učit a rozvíjet svou kariéru, podívejte se na tyto další finanční zdroje:

  • Stojí za to MBA? Stojí MBA za to? Pokud uvažujete o obchodní škole, na kterou se možná ptáte, stojí za to MBA ?. Odpověď (jako v každé třídě MBA) je: „záleží“. Kromě zátěže na MBA není téměř žádný důvod, abyste MBA neudělali, pokud to váš šéf platí. Mohou to použít jako páku proti vám a uzamknout vás, ale návratnost investic je neuvěřitelná, pokud je zdarma (samozřejmě).
  • Kurzy Pre MBA Pre MBA Kurzy V této příručce uvádíme nejdůležitější kurzy před MBA, které je třeba absolvovat, aby bylo zajištěno hladké zahájení vašeho MBA. Práce MBA je velmi důležitá, proto jsme nastínili nejběžnější kurzy, které je třeba absolvovat, než se vrátíme zpět do učebny: (1) účetnictví, (2) finance a (3) finanční modelování.
  • Co je to finanční modelování? Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem prognózy finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model.
  • Průvodce odměňováním za práci Kompenzace Kompenzace za odměňování a platy za zaměstnání v oblasti podnikových financí, investičního bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví, komerčního bankovnictví, absolventů FMVA

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found