3 sätt att bidra till välgörenhet gratis

Det är inte bara Robin Good som låter dig generera gratis pengar till välgörenhet. Det finns fler sätt att bidra med ännu mera pengar utan att det kostar dig en krona. Här är våra tre bästa tips.

Big Heart

Den svenska appen Big Heart har kommit på en smart idé på hur man genererar pengar till välgörenhet. Med deras app visas reklam på din låsskärm. Intäkterna från den reklamen går till välgörenhet, och precis som hos Robin Good så väljer du själv vart pengarna skall gå.

Free Rice

Denna tjänst har funnits i tio år och går ut på att generera pengar till ris för att stävja världshunger. Konceptet är enkelt. Du svarar på frågor och för varje svar så skänks tio riskorn. Du kan svara på hur många frågor du vill. Varje sida visar en annons, och det är annonsintäkterna som används för att finansiera riset. Riset går till United Nations World Food Program.

Myrorna

Självklart skall Myrorna vara med. Sveriges största butikskedja för second hand. Myrorna gör gott på två fronter. De skänker sitt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Samtidigt bidrar de till en samhällsförändring där svenskar uppmuntras att återanvända. Alla har saker hemma som de inte behöver eller vill ha längre. Istället för att slänga så kan man helt enkelt lämna in det till Myrorna, som genom försäljning konverterar dina oönskade saker till gratis pengar till välgörenhet.

Det fina med att syssla med välgörenhet som inte kostar något är att man inte behöver konkurrera om någons pengar. Ju fler människor som använder fler av denna sortens tjänster, desto mer pengar går till välgörenhetsorganisationerna. Helt gratis.

Vill du veta mer om Robin Good? Besök imrobingood.com.