Šablona Ganttova diagramu - Stáhněte si šablonu aplikace Excel zdarma

Tato šablona Ganttova diagramu vám pomůže pomocí aplikace Excel vytvořit plán projektu pomocí sloupcového grafu.

Níže je snímek obrazovky šablony Ganttova diagramu:

Screenshot šablony Ganttova diagramu

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Ganttův diagram je typ sloupcového grafu, který se používá k zobrazení harmonogramu projektu Project Finance - Primer Project finance primer. Financování projektu je finanční analýza úplného životního cyklu projektu. Analýza nákladů a přínosů se obvykle používá. Ganttův diagram je výkonný nástroj pro správu projektů, který ilustruje datum zahájení a ukončení prvků projektu Šablona rozpočtu projektu Tato šablona rozpočtu projektu poskytuje nástroj pro shrnutí rozpočtu nákladů na projekt. Rozpočet projektu je nástroj, který používají projektoví manažeři k odhadu celkových nákladů na projekt. Šablona rozpočtu projektu obsahuje podrobný odhad všech nákladů, které pravděpodobně vzniknou před dokončením projektu, a také posloupnost a závislosti mezi prvky projektu. Tabulka poskytuje projektovým manažerům příležitost monitorovat a spravovat úkoly a zdroje v projektu, stejně jako příležitost zkontrolovat, zda projekt zůstává na správné cestě.

Prvky Ganttova diagramu

Abyste mohli efektivně používat Ganttův diagram, musíte znát klíčové prvky tohoto typu grafu.

  • Úkoly a dílčí úkoly jsou uvedeny na levé straně
  • Termíny jsou umístěny nahoře
  • Bary představují délku každého úkolu a dílčího úkolu
  • Milníky jsou úkoly zásadní pro úspěch projektu a jsou v grafu znázorněny jako diamanty

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found