Průvodce platem analytika Equity Research - přehled platů

Tento průvodce odměňováním analytiků akciového výzkumu pokrývá několik úrovní pracovních pozic analytiků akciového výzkumu a jejich odpovídající střední platy pro rok 2018. Analytik akciového výzkumu je primárně zodpovědný za analýzu výkonnosti a financí Tři finanční výkazy Tři finanční výkazy jsou výkaz zisku a ztráty, rozvaha a výkaz o peněžních tocích. Tyto tři základní výroky jsou složitě společnosti. V závislosti na odvětví, ve kterém se nacházejí, mohou analytici akciového výzkumu mít na starosti také hodnocení a předpovídání makroekonomických trendů. a studium tříd aktiv Třída aktiv Třída aktiv je skupina podobných investičních nástrojů. Různé třídy nebo typy investičních aktiv - například investice s pevným výnosem - jsou seskupeny na základě podobné finanční struktury. Obvykle se s nimi obchoduje na stejných finančních trzích a vztahují se na ně stejná pravidla a předpisy. jako jsou komodity. Jsou povinni poskytovat investorům doporučení ohledně toho, jaké aktiva koupit, prodat nebo držet.

Téma platu analytika výzkumu akcií

Obecně lze analytiky akciového výzkumu klasifikovat jako analytiky na straně nákupu Buy Side Research Kariérní profil Úkolem výzkumu na straně nákupu ve společnosti pro správu aktiv je generování investičních doporučení používaných v interně spravovaných fondech a portfoliích. O pozice se hodně soutěží, kompenzace je solidní a práce extrémně mozková. nebo analytici na straně prodeje. Analytici akciového výzkumu na straně nákupu spravují klientská portfolia a vybírají si akcie podle potřeb klienta. Obvykle se zaměřují na velké množství společností. Na druhou stranu analytici na straně prodeje pokrývají menší počet společností. Může to být jen jedna společnost nebo několik společností v konkrétním sektoru.

Průvodce platem analytika Equity Research - Pracovní místa v USA

Zaměstnavatelé obvykle hledají uchazeče, kteří mají titul nebo diplom v oboru účetnictví, obchodu nebo financí. Kvůli tvrdé konkurenci zvyšují finanční profesionálové, kteří chtějí získat práci analytiků v oblasti výzkumu akciového kapitálu, své šance na přijetí absolvováním profesionální certifikace.

Uchazeči, kteří splňují požadavky na vzdělání, mohou absolvovat zkoušky z ústavů, které nabízejí Chartered Financial Analyst (CFA) ® Top Finance Certifications Seznam nejlepších finančních certifikací. Získejte přehled nejlepších finančních certifikací pro profesionály z celého světa pracující v oboru. Tato příručka porovnává nejlepších 6 programů a stává se certifikovaným finančním analytikem od různých poskytovatelů programů, jako jsou pověření CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA. Zkoušky se zaměřují na různé aspekty výzkumu akcií, včetně finančních trhů, ekonomiky, podnikových financí a oceňování aktiv a správy portfolia. Práce CFA je vhodná pro uchazeče, kteří rádi staví finanční modely a provádějí finanční analýzy. Pokud jde o měkké dovednosti, zaměstnavatelé hledají kandidáty s vynikající analýzou dat a komunikačními schopnostmi.

Čerství absolventi mohou zahájit svou profesní dráhu ve výzkumu vlastního kapitálu na přidružené nebo juniorské úrovni. Mohou postoupit na vedoucí pozici po nejméně pěti letech praxe a titulu MBA nebo v oboru financí. Mezi vyšší pozice patří portfolio manažer a viceprezident.

Průvodce platem analytika Equity Research - Platy v USA pro rok 2018

New York je domovem finančních institucí, jako jsou Deutsche Bank a Credit Suisse, stejně jako mnoha firem zabývajících se výzkumem vlastního kapitálu, takže není divu, že začínající analytici pro výzkum vlastního kapitálu chtějí pracovat v New Yorku, největší finanční čtvrti v USA.

Analytik pro výzkum akciového kapitálu na přidružené úrovni v New Yorku dostává roční průměrný plat ve výši $50,000 na $80,000. Tento údaj se liší v závislosti na vzdělání a pracovních zkušenostech.

Chicago je další město, které přitahuje mnoho analytiků pro výzkum vlastního kapitálu, protože v něm sídlí mnoho společností zabývajících se výzkumem vlastního kapitálu. Spolupracovníkovi se vyplácí průměrný plat ve výši $45,000 na $80,000 za rok, zatímco průměrný plat analytika se pohybuje od $70,000 na $140,000.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli průvodce platem analytika finančního výzkumu. Chcete-li se dále učit a rozvíjet své znalosti v oblasti výzkumu kapitálu, podívejte se na další zdroje níže:

  • Akciový kapitálový trh Akciový kapitálový trh (ECM) Trh akciového kapitálu je podmnožinou kapitálového trhu, kde finanční instituce a společnosti interagují s obchodováním s finančními nástroji
  • Akciový výzkum vs. investiční bankovnictví Akciový výzkum vs investiční bankovnictví Akciový výzkum vs investiční bankovnictví. Při pohledu na kariéru na kapitálových trzích je důležité si uvědomit, zda jste vhodnější pro investiční bankovnictví nebo pro kapitálový výzkum. Oba nabízejí vynikající pracovní zkušenosti a skvělý plat. Volba jednoho nad druhým skutečně přijde na osobnost více než cokoli jiného.
  • Jak se dostat do průzkumu vlastního kapitálu Jak se dostat do průzkumu vlastního kapitálu Na konkurenčním trhu bude tato příručka, jak se dostat do průzkumu vlastního kapitálu, podělit o některé nápady, které vám pomohou zlepšit vaše šance na nábor. Globální investiční banky a butikové firmy mají pouze tolik analytiků a spolupracovníků s omezeným počtem nových lidí, které každý rok najímají.
  • Metody oceňování Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found