Nejlepší webové stránky pro hledání zaměstnání - přehled a seznam deseti nejlepších

Mnoho uchazečů se v současné době obrací na nejlepší webové stránky pro hledání zaměstnání, aby si našli práci. Časy, kdy lidé hledají práci v novinách a jiných tištěných materiálech, jsou pryč. V tomto digitálním věku mohou uchazeči o zaměstnání přejít online a podívat se na širokou škálu pracovních příležitostí.

Nejlepší webové stránky pro hledání zaměstnání

Existuje mnoho online zdrojů pro uchazeče o zaměstnání - od platforem sociálních médií, pracovních rad a síťových skupin až po agregátory a webové stránky společností. Četné seznamy volných pracovních míst mohou být ohromující. Dobré je, že každá webová stránka nabízí možnost vyhledávání, která vám usnadní zjištění, jaké pracovní příležitosti jsou k dispozici v závislosti na vašich pracovních zkušenostech Síťování a budování vztahů (část 1) Tento článek je součástí řady užitečných tipů, které vám pomohou najdete úspěch ve vytváření sítí ve vaší společnosti. Síťování hraje důležitou roli v našem profesionálním životě, počínaje hledáním zaměstnání, pokračováním ve vstupu do společnosti a prací ve společnosti, až po postup v kariéře. a preference.

Níže je 10 nejlepších webových stránek pro hledání zaměstnání, které mohou být skvělým výchozím bodem pro hledání zaměstnání. (Kliknutím na nadpis otevřete web na nové kartě)

# 1 Robert Half

Tato webová stránka pokrývá tisíce pracovních míst od společností z celého světa. Vzhledem k tomu, že výpisy pocházejí od zaměstnavatelů, se kterými Robert Half pracuje, mnoho kariérních možností na webu nemusí být k dispozici na jiných webech. Kromě pracovních příležitostí nabízí web informace a rady týkající se hledání zaměstnání a kariérního růstu. Continuing Education Finance je schváleným poskytovatelem kreditů pro další odborné vzdělávání (CPE) pro držitele označení CPA ve Spojených státech. Tyto programy mají obvykle seznam poskytovatelů vzdělávání, které škola, společnost nebo pověřovací program „schválil“, aby svým členům poskytoval kredity dalšího vzdělávání (CE).

# 2 CareerBuilder

CareerBuilder je považován za jeden z největších pracovních rad, který shromažďuje seznamy pracovních míst přímo od partnerů a zpravodajských médií v USA. Jeho vyhledávací funkce umožňuje uchazečům o zaměstnání zúžit výběr podle několika kritérií, včetně rozsahu platu. Odměna Odměna je jakýkoli druh kompenzace nebo platby, které jednotlivec nebo zaměstnanec obdrží jako platbu za své služby nebo práci, kterou vykonávají pro organizaci nebo společnost. Zahrnuje jakýkoli základní plat, který zaměstnanec obdrží, spolu s dalšími typy plateb, které se hromadí v průběhu jejich práce, které, vzdělání a umístění. Nabízí také zdroje a rady pro zaměstnání.

# 3 Dice.com

Pokud hledáte technologickou práci, možná byste měli zvážit web Dice.com. Na tomto webu můžete filtrovat výpisy pracovních míst podle názvu společnosti, názvu pracovní pozice, typu zaměstnání, umístění nebo libovolného klíčového slova souvisejícího s tím, co hledáte. Po registraci můžete nahrát svůj životopis a zobrazit podrobnosti o platu. Dice.com také nabízí technické novinky a kariérní poradenství.

# 4 LinkedIn

Jako nejrozsáhlejší online profesionální síť na světě umožňuje LinkedIn profesionálům spojovat se, hledat pracovní místa prostřednictvím vaší rozšířené sítě, získávat informace od lídrů a odborníků v oboru a sledovat zájmové společnosti. Můžete si vytvořit svůj profil, který předvede vaše pracovní zkušenosti, vzdělání a certifikace školení. Můžete se také připojit k různým skupinám a být součástí konverzací.

# 5 Opravdu

Web Indeed získává výpisy pracovních míst z různých pracovních rad, webů, asociací, kariérních webů a inzerátů v novinách, což má za následek miliony pracovních nabídek. Můžete hledat práci ve své oblasti a dokonce i v jiných zemích. Opravdu umožňuje uchazečům o zaměstnání nahrát životopis a sdílet přizpůsobený odkaz se zaměstnavateli.

# 6 Skleněné dveře

Kromě poskytování široké škály kariérních příležitostí nabízí Glassdoor rozsáhlou databázi recenzí zaměstnanců a hodnocení různých společností, které uchazečům o zaměstnání umožňují dozvědět se více o pracovní kultuře společnosti, výhodách, výplatách a kancelářských procesech.

# 7 Jobs.com

Web Jobs.com nabízí širokou škálu seznamů pracovních míst, stejně jako týdenní upozornění na zaměstnání a kariérní poradenství. Uchazeči o zaměstnání mohou nahrát svůj životopis, aby je personalisté mohli snáze najít.

# 8 Monster

Společnost Monster obsahuje jednu z největších databází výpisů pracovních míst. Nabízí také profily společnosti, kariérní poradenství, informace o platu, upozornění na vyhledávání a rady pro vytváření sítí. Společnost Monster také umožňuje uchazečům o zaměstnání nahrát svůj životopis.

# 9 SimplyHired

Na webu SimplyHired mohou uchazeči o zaměstnání uložit svá vyhledávání pro budoucí potřebu a zaregistrovat se k odběru e-mailových upozornění, aby získali návrhy na kariéru. Mohou také hledat společnosti na základě různých kritérií, která mohou být relevantní pro jejich proces hledání zaměstnání. Mohou například hledat společnosti, které dodržují postupy šetrné k životnímu prostředí, ty, které podporují rozmanitost atd.

# 10 Us.jobs

Pokud vás zajímají pracovní místa ve státní správě, zvažte pohled na Us.jobs, protože konsoliduje příspěvky z webů společností i různých státních pracovních agentur. Jedná se o produkt partnerství sdružení Direct Employers Association a National Association of State Workforce Agencies (NASWA), jehož cílem je propojit uchazeče o zaměstnání a zaměstnavatele.

Závěrečné slovo

Nezapomeňte se zaregistrovat na více než jednom špičkovém webu pro hledání zaměstnání, abyste zvýšili své šance na přistání ve vysněné práci. Prozkoumáním různých zdrojů online zaměstnání získáte také kariérní poradenství a pohledy na firemní kultury a trendy v oboru. Šťastný lov!

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce po nejlepších webech pro hledání zaměstnání. Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Kariéra ENFJ Kariéra ENFJ Pro většinu lidí je volba správné kariéry často skličujícím úkolem, zejména pokud neznají dobře svůj typ osobnosti. Indikátor typu osobnosti Myers-Briggs může lidem pomoci objevit jejich osobnost a kombinaci charakteristik, které jim mohou pomoci najít jejich vysněnou práci v kariéře ENFJ.
  • Jak získat práci v investičním bankovnictví Jak získat práci v investičním bankovnictví? Tato příručka nastiňuje, jak získat práci v investičním bankovnictví s využitím nejlepších tří taktik: vytváření sítí a obnovení, příprava na pohovor a technické dovednosti
  • Tipy na pohovor - Jak dobře pohovořit Tipy na pohovor - Jak dobře pohovořit Tato příručka vám poskytne seznam top 10 tipů na pohovor, založený na desetiletích zkušeností z přímého působení finančního týmu, který provádí pohovory se stovkami kandidátů. Ať už jste v rané, střední nebo pozdní kariéře, rozhovory mohou být vždy nervózní. Naštěstí být dobře připraven
  • Pracovní tituly v oblasti bankovnictví a financí Pracovní tituly v oblasti bankovnictví a financí Jedná se o nejčastější pracovní pozice v oblasti bankovnictví, financí a účetnictví pro studenty a profesionály, kteří chtějí rozvíjet svou kariéru. Tyto tituly se pravidelně používají v pracovních nabídkách nalezených online a pokrývají cokoli od vstupních pozic až po úroveň manažerů a manažerů.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found