Cvičné společnosti zaměřené na finanční modelování - analýza konkurence CFI

Existuje jen několik vybraných společností, které jsou „čistými“ vzdělávacími společnostmi v oblasti finančního modelování. Zbytek tvoří široké společnosti poskytující eLearning, které se zabývají finančním modelováním jako nedílnou součástí jejich podnikání. Tato příručka vám poskytne seznam možností porovnání.

Pokud hledáte ty nejlepší a nejelitnější společnosti, které by se mohly naučit modelovat na úrovni investičního bankovnictví nebo soukromého kapitálu, zde je seznam:

  • Institut podnikových financí
  • Wall Street Prep Wall Street Prep Kurzy finančního modelování. Bez předsudků jsou pro každého, kdo uvažuje o kariéře v investičním bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví nebo financích, kurzy financí běžným způsobem, jak se dostat nebo postoupit. V této příručce porovnáváme Finance s Wall Street Prep (WSP). Porovnejte Finance vs WSP.
  • Prolomení na Wall Street Prolomení na Wall Street Naši studenti se před registrací často ptají, v čem je Finance jiné než Prolomení na Wall Street pro online školení v oblasti finančního modelování. Porovnejte Finance vs. BIWS
  • Training The Street Training The Street Training The Street (TTS) je společnost poskytující školení v oblasti finančního modelování se sídlem v NYC. Nabízejí osobní kurzy finančního modelování. Porovnejte je s Financemi zde. Ve společnosti Finance velmi věříme ve výhody e-learningu, a to díky většímu porozumění, které studenti získají, a také větší cenové dostupnosti a celoživotnímu přístupu.
  • Skupina značek

Společnosti poskytující školení v oblasti finančního modelování

Zdroj: Kurzy finančního finančního modelování.

Seznam školení v oblasti financí a účetnictví

Existuje mnoho dalších společností s mnohem širší nabídkou financí a účetnictví, které je také důležité poznamenat.

Seznam širokých finančních a účetních společností se skvělými online kurzy zahrnuje:

  • Institut podnikových financí
  • ALISON ALISON Alison bezplatné finanční kurzy. Naši studenti se nás často ptají, jak jsou finance lepší než Alison pro bezplatné finance a bezplatné kurzy účetnictví. Porovnejte Finance vs Alison. Pro každého, kdo se chce zdarma učit účetnictví nebo finance, jsou kurzy Finance nejlepším způsobem, jak získat profesionální školení online.
  • Účetní kouč Účetní kouč Účetní kouč nabízí bezplatné kurzy a naši studenti se nás často ptají, jak je Finance lepší, pokud jde o učení financí, účetnictví, Excelu a dalších dovedností. Pokud se chcete zdarma učit účetnictví, finance nebo finanční analýzy, pak byste měli začít s finančními kurzy a certifikáty.
  • Money Mentors Money Mentors Money Mentors bezplatné kurzy. Naši studenti se nás často ptají, v čem je Finance jiné než moneymentors.ca. Pro začínající profesionály, kteří si chtějí zdokonalit své účetní a finanční dovednosti zdarma online, jsou vaším nejlepším řešením finanční kurzy a certifikáty.
  • EduPristine EduPristine Kurzy finančního modelování. Studenti financí se často ptají, jak jsou finance lepší než EduPristine pro online školení podnikových financí. Porovnejte Finance vs. EduPristine. Pokud hledáte postup v kariéře v oblasti podnikových financí, FP&A, účetnictví nebo financí, kurzy Finance jsou nejlepším způsobem, jak se dostat do žebříčku nebo se dostat nahoru.
  • eduCBA eduCBA Naši studenti se nás před registrací často ptají, jak jsou finance lepší než eduCBA pro online školení v oblasti finančního modelování. Porovnejte Finance vs. eduCBA. Finance je globální poskytovatel komplexních služeb online školení v oblasti financí pro začínající finanční analytiky. Finanční kurzy vyučuje pouze několik vybraných elitních trenérů.

Široký seznam eLearningů

Pokud chcete jít ještě dále, existují tržní poskytovatelé eLearningu, kteří nabízejí kurzy téměř jakéhokoli předmětu, které si dokážete představit. Kurzy se výrazně liší v kvalitě a zatímco některé mohou být skvělé, jiné jsou zjevně prováděny amatéry.

Seznam společností poskytujících eLearning na širokém trhu zahrnuje:

  • Udemy
  • Coursera
  • Akademická Země Akademická Země Akademické Země finanční kurzy. Studenti financí se nás často ptají, jak se liší Finance od Academic Earth u bezplatných kurzů financí a účetnictví. Finanční kurzy jsou zdaleka nejlepší způsob, jak začít v účetnictví a financích na konkurenčním trhu práce.
  • Otevřená kultura Otevřená kultura Bezplatné kurzy otevřené kultury. Naši studenti se nás často ptají, jak jsou finance lepší než Open Culture pro bezplatné finance a bezplatné kurzy účetnictví. Pokud se chcete dostat na účetnictví, finance nebo kapitálové trhy, kurzy Finance jsou vaše nejlepší sázka, bar nic.
  • Khan Academy Khan Academy Studenti se ptají, v čem se Finance liší od kurzu účetnictví a financí Khan Academy. Bezplatné online kurzy v oblasti financí jsou praktické, přímé a poutavé. Pokud chcete zahájit svou kariéru v oblasti účetnictví nebo financí, jsou kurzy Finance nejlepším způsobem, jak se dostat na konkurenční trh práce.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli tuto příručku a seznam nejlepších vzdělávacích společností zaměřujících se na finanční modelování! Podívejte se na stovky 5hvězdičkových recenzí Recenze studentů Denní recenze a zpětná vazba od tisíců studentů, kteří absolvují kurzy financí, aby se připravili na kariéru v oblasti investičního bankovnictví, FP&A, financí, účetnictví ... jsme obdrželi od tisíců studentů.

Prozkoumejte naši Interaktivní mapu kariéry a zjistěte, která finanční kariérní cesta je pro vás to pravé.

Mezi další relevantní zdroje patří:

  • Průvodce finančním modelováním zdarma Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, předpovědí, propojení tří výroků, analýzy DCF a dalších
  • Analytik Trifecta - Jak být světovým finančním analytikem Průvodce analytikem Trifecta® Konečný průvodce tím, jak být světovým finančním analytikem. Chcete být prvotřídním finančním analytikem? Hledáte nejlepší osvědčené postupy v oboru a vyčníváte z davu? Náš proces s názvem The Analyst Trifecta® se skládá z analytiky, prezentace a měkkých dovedností
  • Techniky oceňování Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a předchozí transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích
  • Mapa kariéry

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found