Republic Services - Zjistěte více o společnosti pro nakládání s odpady

Republic Services Inc. je poskytovatel služeb v oblasti odpadu a životního prostředí se sídlem ve Spojených státech. Od svého založení v roce 1981 se společnost v roce 2016 řadí mezi přední společnosti světového indexu DJSI v oblasti správy a řízení společností, environmentálního, sociálního a finančního výhledu. Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem prognózy finanční výkonnosti společnosti . Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. . Mezi oblasti provozu společnosti Republic Services patří sběr, přeprava, likvidace a recyklace odpadu, který není nebezpečný.

V červnu 2008 se společnost Republic Services stala druhou největší společností v oblasti nakládání s odpady ve Spojených státech poté, co získala svého většího konkurenta Allied Waste Industries. Akvizice měla v republice hodnotu 6,1 miliardy USD. Odpadní zásoby Populace Co je to akcie? Jednotlivec, který vlastní akcie ve společnosti, se nazývá akcionář a má nárok na část zbytkového majetku a výnosů společnosti (pokud by byla společnost někdy zrušena). Pojmy „akcie“, „akcie“ a „vlastní kapitál“ jsou používány zaměnitelně. Odhaduje se, že sloučená společnost zaúčtuje předpokládaný roční výnos Tržby z prodeje Tržby z prodeje jsou příjmy, které společnost získala z prodeje zboží nebo poskytování služeb. V účetnictví mohou být výrazy „prodej“ a „výnos“ zaměňovány a často se používají zaměnitelně, což znamená totéž. Výnosy nemusí nutně znamenat přijatou hotovost. přibližně 9 miliard USD, s celkovou tržní kapitalizací 8 miliard USD. Republic Waste zaměstnává více než 33 000 osob a obsluhuje více než 13 milionů zákazníků ve 41 státech a Portoriku.

Republikové služby

Aktuální projekty republikových služeb

Společnost Republic Services investuje do různých projektů jako způsob recyklace a řízení úrovní škod, které tuhý odpad působí na životní prostředí. Mezi tyto projekty patří:

Konverze flotily na stlačený zemní plyn

Společnost Republic Services nedávno začala nahrazovat svá naftová nákladní vozidla nákladními vozidly na stlačený zemní plyn, aby se snížily emise uhlíku. V roce 2016 společnost provozovala flotilu 2 500 nákladních vozidel poháněných stlačeným zemním plynem, což šetří nejméně 21 milionů galonů nafty. Nákladní vozidla jsou podporována více než 38 čerpacími stanicemi s benzinovým pohonem rozmístěnými v oblastech jejich provozu. Například čerpací stanice na stlačený zemní plyn otevřená v Long Beach v Kalifornii v roce 2016 obsluhuje více než 56 popelářských vozidel, která nahradila dieselová nákladní vozidla společnosti. Přibližně 16% vozového parku společnosti je poháněno stlačeným zemním plynem, přičemž v budoucnu se plánuje úplné vyřazení dieselových nákladních vozidel.

Solární energie

Společnost také využívá solární energii k recyklaci pevných odpadů. V roce 2015 společnost Republic Services spustila v Las Vegas závod na recyklaci o rozloze 110 000 čtverečních stop poháněný solární energií. Střešní solární panely generují dostatek energie pro provoz recyklačního závodu po dobu až tří měsíců, přičemž závod každý den vyrábí milion liber recyklovaného papíru. Po dokončení automatizace závodu se předpokládá, že bude každý den recyklovat tři miliony liber papíru. Společnost také zahájila v září 2017 další projekt solární energie v Massachusetts. Projekt solární energie 13,5 megawattů bude zahrnovat přibližně 41 000 solárních panelů pro napájení 1 900 domácností. Projekt je postaven na třech bývalých skládkách a sníží emise uhlíku o více než 14 000 tun.

Aktivní a uzavřené skládky

Republic Services vlastní největší skládku ve Spojených státech, která měří 2 200 akrů a nachází se v Nevadě. Celkově společnost vlastní 193 aktivních skládek a odpovídá za 126 uzavřených skládek. Skládka Bridgeton poblíž St. Louis, Missouri, je místem podzemní akce, která se týká obyvatel oblasti a Agentury na ochranu životního prostředí (EPA). Společnost Republic Services instalovala na skládku zařízení v roce 2013 za účelem snížení vzplanutí plynu a úpravy kontaminovaných kapalin. Od té doby úroveň kontaminace plynu a kapalin klesla pod přijatelné úrovně EPA.

Zařízení na plyn na energii

Společnost provozuje 69 projektů skládkového plynu a obnovitelných zdrojů energie po celých Spojených státech. Projekty zahrnují přeměnu plynu, vedlejšího produktu rozkládajícího se pevného odpadu, na elektřinu, která se poté dodává do domácností. V oblasti metropolitní Atlanty společnost Republic Services využívá tři zařízení na výrobu energie z plynu na výrobu 24,1 megawattů elektřiny, která je dostatečná pro zásobování více než 15 600 domácností. Společnost také zahájila v roce 2015 další projekt na výrobu energie z plynu na skládce Sunshine Canyon poblíž Los Angeles. Projekt o výkonu 20 megawattů může dodat dostatek elektřiny pro téměř 25 000 domácností v okolních oblastech. Z 193 aktivních skládek ve vlastnictví společnosti je 52 elektráren, které produkují 323 megawattů, což je dostatečné množství pro napájení téměř 250 000 domácností.

Činnosti v oblasti společenské odpovědnosti

Společnost Republic Services investuje 45% svých výnosů do vývoje nových technologií a posilování postavení komunity. Přestože se společnost zaměřuje hlavně na nakládání s odpady, spolupracuje s dalšími organizacemi ve Spojených státech na zahájení nových programů, které pozitivně ovlivňují komunity. Iniciativa společnosti Blue Planet Sustainability dokumentuje její úsilí o zlepšování bezpečnostních standardů, snižování emisí uhlíku, zvyšování angažovanosti komunity a příležitosti růstu zaměstnanců.

Společnost je také zapojena do programu sběru ústřic. Tento program je partnerstvím mezi Republic Services a Alabama Coastal Foundation a zaměřuje se na 28 restaurací. Program si klade za cíl zvýšit povědomí veřejnosti o důležitosti recyklace lastur ústřic a vytvoření udržitelného prostředí pro ústřice.

V roce 2016 společnost Republic Services ve spolupráci se společností Lab USA spustila nejmodernější středisko pro regeneraci popelového kovu na regionální skládce Roosevelt v Rooseveltu. Zařízení extrahuje kovy z popela ukládaného na skládku. Umožňuje rekultivaci a recyklaci kovů, které by se jinak na skládkách ztratily. Předpokládá se, že středisko pro využití kovů shromáždí a recykluje 46 200 tun železných kovů a 42 900 tun neželezných kovů. Recyklace kovů šetří energii, která by se použila při těžbě, a to v budoucnu snižuje emise skleníkových plynů.

V Oregonu společnost Republic Services prostřednictvím své dceřiné společnosti Allied Waste upgradovala kompostárnu Tichomoří tak, aby přijímala rychlé občerstvení, jako je chléb, maso a zeleninové výrobky. Podle Oregonského ministerstva životního prostředí tvoří státní odpady z rychlého občerstvení 15% všech odpadů uložených na skládkách. Allied Wastes využilo technologii aerovaného statického vlasu v kompostovacích systémech k zachycení a kontrole emisí z procesu kompostování. Tato technologie využívá negativní vzduchový systém ke snížení množství odtoku dešťové vody.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce Republic Services. Finance nabízejí spoustu bezplatných zdrojů, včetně následujících:

  • Horizontální fúze Horizontální fúze K horizontální fúzi dochází, když se spojí společnosti působící ve stejném nebo podobném odvětví. Účelem horizontální fúze je více
  • Analýza následků fúze Analýza následků fúze Analýza následků fúze hodnotí finanční dopady fúze nebo akvizice na společnost. Ty musí být pečlivě zváženy dříve
  • Firemní struktura Firemní struktura Firemní struktura označuje organizaci různých oddělení nebo obchodních jednotek v rámci společnosti. V závislosti na cílech společnosti a odvětví
  • Tržní kapitalizace Tržní kapitalizace Tržní kapitalizace (Market Cap) je nejnovější tržní hodnota vynikajících akcií společnosti. Market Cap se rovná aktuální ceně akcií vynásobené počtem akcií v oběhu. Investiční komunita často používá hodnotu tržní kapitalizace k hodnocení společností

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found