Posouvání možností LEAP - Zjistěte, kdy máte posunout možnosti skoku

Rolovací LEAP opce se vztahují k prodloužení doby obchodování u opčních opcí Modely oceňování opcí Modely oceňování opcí jsou matematické modely, které k výpočtu teoretické hodnoty opce používají určité proměnné. Teoretická hodnota do následujícího obchodovacího období. Možnost převrácení investorů ke správě vítězné nebo prohrané pozice. Ve ztrátové pozici prodlužují čas, aby snad zabránili ztrátám, než uzavřou pozici. Musí však vlastnit dostatečné a spolehlivé údaje, které podpoří jejich rozhodnutí. Jinak hrozí větší ztráty.

Postupný diagram možností LEAP

Pokud existují náznaky neustálého zlepšování, není třeba pozici zavírat. Obezřetným krokem bude rozšíření obchodu. Ideálním scénářem by mohl být scénář, kdy je cena velmi blízká tomu, kde si to investor přeje. Prodloužením doby trvání by tedy investor mohl dosáhnout vyššího zisku nebo se vyhnout ztrátě.

Možnosti LEAP vs. akcie

Možnosti LEAP jsou dlouhodobé (expirace více než jeden rok dopředu) možnosti akcií Sklad Co je akcie? Jednotlivec, který vlastní akcie ve společnosti, se nazývá akcionář a má nárok na část zbytkového majetku a výnosů společnosti (pokud by byla společnost někdy zrušena). Pojmy „akcie“, „akcie“ a „vlastní kapitál“ jsou používány zaměnitelně. . Se zavedením opcí LEAP mohou investoři nyní využít dlouhodobých opčních příležitostí jako investice typu buy-and-hold. Z tohoto důvodu nemusí investoři vynakládat velké kapitálové výdaje. Zaváděním možností LEAP mohou rozšířit svou pozici na trhu dále do budoucnosti. LEAP je zkratka pro „Long-term Equity Anticipation“.

Porozumění procesu převrácení možností

Vrácení možnosti LEAP zahrnuje současné uzavření stávající pozice a otevření nové pozice za jinou realizační cenu Strike Price Strike price je cena, za kterou může držitel opce uplatnit opci na nákup nebo prodej podkladového cenného papíru, v závislosti na tom, zda podržte možnost hovoru nebo opci s možností put. Jednou z možností je smlouva s právem realizovat smlouvu za konkrétní cenu, která se označuje jako realizační cena. , nebo s jiným vypršením platnosti, nebo obojím. Jedna smlouva opce LEAP může nahradit jinou smlouvu opce LEAP prodloužením data vypršení platnosti. Pokud má opce nízkou volatilitu, investor si udrží vyšší pákový efekt s minimálními transakčními náklady.

Příklad

Řekněme, že Joe investuje do obchodování s opcemi LEAP. Na akciovém trhu je cena akcií společnosti X 25 $ za akcii. Joe se rozhodne koupit na akci opce LEAP za peníze. Protože obchoduje s opcemi, platí prémiovou cenu 2,05 $ za akcii. Kupuje 100 opčních kontraktů LEAP s realizační cenou 25 $ a pozdržením 1 rok. Každá smlouva v tomto případě obsahuje 100 akcií. Celkově tedy zvolil 10 000 akcií (100 kontraktů x 100 akcií / kontrakt).

Celková hodnota akcií je 250 000 $ (25 $ za akcii x 10 000 akcií). Jelikož však obchoduje s opčními smlouvami, musí zaplatit pouze prémiový poplatek ve výši 20 500 $ (prémiová cena 2,05 $ x 10 000 akcií). Aby se Joe vyrovnal, musí se akcie obchodovat za 27,05 USD (realizační cena 25 USD + prémiová cena 2,05 USD). Proto, aby dosáhl zisku, musí se akcie společnosti X obchodovat nad 27,05 USD.

Řekněme, že se akcie obchodují za 26,50 USD, když do vypršení platnosti zbývá jen pár týdnů. Mohl by se rozhodnout vrátit své LEAP opce do dalšího obchodovacího období v očekávání zvýšení ceny akcií. Jedná se o rozumné rozhodnutí, protože cena je téměř tam, kde chce, a pohybovala se směrem, který očekával. Může to vyžadovat jen trochu více času, aby z něj měl zisk.

Kdy je ten správný čas na výběr?

Posunutí možností LEAP je zcela subjektivní rozhodnutí. Neexistuje žádný definitivní průvodce ohledně správného času na jejich zavedení. Existuje však několik důležitých faktorů, které je třeba zohlednit při rozhodování.

1. Jaké byly původní předpoklady investora?

Investor by měl zvážit, zda jsou jeho původní předpoklady o investici stále platné. Pokud je jeho hledisko nyní negativní, a to na základě cenových změn nebo zpráv společnosti, mohl by se rozhodnout proti převrácení možnosti LEAP.

2. Zda je opce nejlepším využitím kapitálu

I když může být převrácení možnosti LEAP ziskové, pokud investor spekuluje, že bude mít přinejlepším minimální zisky, pak by mohl zvážit uzavření své pozice a použití peněz jinde, kde je lepší příležitost.

Rolling LEAP options is a simple way for an investor to keep a low-cost position in a stock over a longer time frame. K převrácení může dojít v naději, že se vyhnete ztrátě, nebo s cílem dosáhnout většího zisku.

Více zdrojů

Děkujeme, že jste si přečetli vysvětlení Finance týkající se zavádění možností LEAP. Finance je poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling & Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan, certifikační program Ferrari a školení finančních analytiků. K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • Dlouhé a krátké pozice Dlouhé a krátké pozice V investování představují dlouhé a krátké pozice směrové sázky investorů, že cenný papír buď stoupne (pokud je dlouhý), nebo dolů (pokud je krátký). Při obchodování s aktivy může investor zaujmout dva typy pozic: dlouhou a krátkou. Investor může buď koupit aktivum (v dlouhodobém horizontu), nebo jej prodat (v krátkodobém horizontu).
  • Denní limit obchodování Denní limit obchodování Denní limit obchodování se vztahuje k maximální částce, o kterou může cena akcie nebo jiného cenného papíru obchodovaného na burze během obchodní relace stoupat nebo klesat. O limitech rozhoduje burza ve snaze vyhnout se extrémní volatilitě nebo manipulaci na trzích.
  • Načasování obchodní objednávky Načasování obchodní objednávky - obchodování Načasování obchodní objednávky odkazuje na dobu použitelnosti konkrétní obchodní objednávky. Nejběžnější typy načasování obchodních objednávek jsou tržní objednávky, objednávky GTC a příkazy k vyplnění nebo zabití.
  • Trojúhelníkové vzory - technická analýza Trojúhelníkové vzory - technická analýza Trojúhelníkové vzory jsou běžné grafové vzory, které by každý obchodník měl vědět. Vzory trojúhelníků jsou důležité, protože pomáhají naznačovat pokračování býčího nebo medvědího trhu. Mohou také pomoci obchodníkovi při zjišťování obrácení trhu.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found