Mlýn / sazba - přehled, jak to funguje, vzorce

Mlýnská dávka / sazba je forma daně z nemovitosti, která je založena na odhadované hodnotě nemovitosti. Poplatky za mlýn se tradičně vyjadřují a nadále vyjadřují jako „mlýny“. Mlýn se rovná 1 $ za každých 1 000 $ v odhadované hodnotě nemovitosti (odvozeno z latinského slova „mil“, což znamená 1 000).

Mlýn / sazba

Mlýnský odvod se vypočítá na základě určení, kolik příjmů bude každá jurisdikce vyžadovat z daní k financování jejího rozpočtu na veřejné služby. Veřejné služby mohou zahrnovat věci, jako jsou veřejné školy, údržba parků a další služby jurisdikce.

Když jurisdikce vygeneruje údaj o požadovaném výnosu, vydělí výnos celkovým zdanitelným majetkem v dané oblasti. Sazba každé jurisdikce se poté sečte dohromady, aby se zjistila odvodová mlýn pro celou oblast.

Jak funguje Mill Milly?

V dané daňové jurisdikci obvykle existuje několik úřadů veřejné služby, včetně škol, krajů a městských služeb. Daň z mlýna je vyjádřena v mlýnech, což je ekvivalent zdanění 1 $ za každých 1 000 $ odhadované hodnoty nemovitosti. Mlýny v jurisdikci určují, kolik daní z majetku je účtováno v určité daňové jurisdikci.

Daňové útvary a úřady veřejné služby každý rok vyvíjejí následující:

1. Příjmy požadované jurisdikcí

Tento proces bude zahrnovat pochopení potřeb daňové jurisdikce pro nadcházející daňový rok. Potřeby se obvykle počítají na základě rozpočtů veřejné služby a veškerých výdajů na schodek, které má jurisdikce k navrácení z předchozích let.

2. Efektivní mlýnská dávka

Po výpočtu požadovaného údaje o příjmech musí jurisdikce určit výši daně, kterou je třeba zvýšit, aby se údaj splnil. Obvykle řečeno, velký zdroj daňových příjmů Kolik peněz vláda vybírá na daních Je celkem závazkem vypočítat, kolik peněz vláda vybírá na daních, protože mnoho cest daňových příjmů přesahuje pouhý příjem pro jurisdikci, je daň z majetku a jurisdikce určuje poměrnou sazbu (mlýnský odvod), která je požadována ke zvýšení výnosů (tj. pokud vlastníte dražší nemovitost, očekává se od vás, že zaplatíte více a naopak).

Většina daňových jurisdikcí používá k určení poplatků za mlýny procentní vzorec (jak je uvedeno níže v „vzorcích poplatků za mlýn“). Procento je známé jako poměr hodnocení - poměr hodnocení určuje hodnotu nemovitosti pro mlýnský odvod.

Vzorce

Stanovení a výpočet poplatku za mlýn se dělí na dvě složky - stanovení poplatku za mlýn a výpočet daně z nemovitosti.

1. Stanovení poplatku za mlýn

Během procesu sestavování rozpočtu každý rok musí daňová jurisdikce zjistit, kolik příjmů je zapotřebí k fungování. Od této částky jurisdikce obvykle odečte známé zdroje příjmů, jako jsou granty, licence a povolení. Zbytek musí být zvýšen na daňových příjmech.

Mill Levy - vzorec

2. Výpočet daně z nemovitosti

Po vyhodnocení výnosů potřebných k provozu bude muset jurisdikce uplatnit mill mill na každou jednotlivou nemovitost. Protože mlýnský poplatek je konstantní, čím dražší je posuzovaný majetek, tím více bude daňový poplatník muset zaplatit.

Výpočet daně z nemovitosti

Proces se obvykle provádí každý daňový rok v konkrétní jurisdikci kvůli změnám požadovaného financování nebo ekonomických okolností. Stojí za zmínku, že pokud v jurisdikci existují výjimky z daně z nemovitosti (například částečná úleva je poskytnuta na farmě ve venkovské oblasti), odečtou se od odhadované hodnoty, aby se zjistila částka zdanitelného majetku. Je to skutečná hodnota, na kterou se vztahuje mlýnský odvod.

Platba Mill Mill

Daň z mlýnů se platí jednomu daňovému oddělení, kterým je obvykle daňové oddělení země nebo města, kde se nemovitost nachází. Po výběru poplatku za mlýn bude daňové oddělení rozdělovat finanční prostředky mezi několik úřadů, což jsou subjekty odpovědné za službu, jako jsou veřejné školy, aby mohly odpovídajícím způsobem tyto prostředky použít.

Daň z mlýnů je zdaněna jednou (tj. Jednorázově), ale někdy je daňovým poplatníkům poskytnut podrobný daňový účet, který obsahuje počet daňových mlýnů, které jsou vyčleněny pro každý orgán veřejné správy k použití podle jejich uvážení. Použitím podrobného zákona vytváří daňové oddělení transparentnost v používání daní v rámci daňové jurisdikce.

Praktický příklad

Předpokládejme, že žijeme v daňové jurisdikci s následujícími charakteristikami:

  • Požadovaný příjem = 1 miliarda USD
  • Hodnota zdanitelného majetku = 10 miliard $
  • Známé zdroje příjmů = 0 $

Efektivní odvod z mlýna by se tedy rovnal 100 mlýnům (0,1 nebo 100 $ za 1 000 $ v odhadované hodnotě).

Mill Levy - Ukázka výpočtu

Nyní řekněme, že vlastníte dům s hodnotou nemovitosti 5 milionů $ a bez dostupných osvobození od daně z nemovitosti. Z toho by vyplývalo, že:

Splatná daň z nemovitosti - ukázkový výpočet

Proto byste za daný daňový rok dlužili majetkové daně ve výši 500 000 USD.

Související čtení

Finance nabízí Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, půjčky splátky a další. certifikační program pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na vyšší úroveň. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Posouzení Posouzení Posouzení je v zásadě způsob, jak provést nezaujatou analýzu nebo vyhodnocení aktiva, podniku nebo organizace nebo vyhodnotit výkon podle dané sady standardů nebo kritérií. Provádí kvalifikovaný odhadce, hodnocení se obvykle provádí vždy, když má být nemovitost nebo aktivum prodáno a je třeba určit jeho hodnotu
  • Nákladový přístup (nemovitost) Nákladový přístup (nemovitost) Nákladový přístup k hodnocení nemovitostí je založen na předpokladu, že náklady na nemovitost by se měly rovnat nákladům na výstavbu
  • Lokální zastarávání Lokální zastarávání Lokální zastarávání je druh odpisů nemovitostí, který je způsoben jinými faktory než samotnou nemovitostí. Faktory mohou buď
  • Tržní hodnota vs investiční hodnota Tržní hodnota vs investiční hodnota Ve financích se často setkáváte s pojmy tržní hodnota vs investiční hodnota. Tyto dva výrazy se mohou zdát synonymní, nicméně mezi nimi existují určité kritické rozdíly. V tomto článku se podíváme na každý koncept a probereme klíčové rozdíly mezi nimi.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found