Nezávislý sponzor - přehled, proč používat sponzory bez finančních prostředků

Nezávislým sponzorem, který se také označuje jako sponzor bez finančních prostředků, je jednotlivec nebo kapitálová skupina usilující o získání společnosti, která nemá kapitálové financování Dluh vs. ekvitní financování Dluh vs. kapitálové financování - což je pro vaše podnikání nejlepší a proč? Jednoduchá odpověď je, že to záleží. Rozhodnutí o ekvitě versus dluh, abychom jmenovali alespoň některé, závisí na velkém počtu faktorů, jako je současné ekonomické klima, stávající kapitálová struktura podniku a fáze životního cyklu podniku. potřebné pro transakci Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy. dopředu. Nezávislý sponzor uzná cílovou společnost a poté hledá investora, který může poskytnout kapitál k získání společnosti. Struktura nezávislého sponzora se vyhýbá používání soukromého kapitálového fondu Soukromé kapitálové fondy Fondy soukromého kapitálu jsou fondy kapitálu, které mají být investovány do společností, které představují příležitost pro vysokou návratnost. Přicházejí s fixní, jako jsou penzijní nebo rodinné fondy, a místo toho přímo investují do projektu. Budou provozovat společnost, získávat kapitál projektu a poplatky a rozdělovat zisky dosažené investorům.

Nezávislý sponzor - hora zlatého sponzora

Nezávislí sponzoři jsou obvykle odborníci na soukromé kapitálové investice nebo investiční bankéři. Co dělají investiční bankéři? Co dělají investiční bankéři? Investiční bankéři mohou pracovat 100 hodin týdně prováděním výzkumu, finančního modelování a vytváření prezentací. Přestože investiční bankovnictví zahrnuje některé z nejžádanějších a finančně nejvýhodnějších pozic v bankovním průmyslu, je také jednou z nejnáročnějších a nejobtížnějších kariérních cest, Průvodce IB, kteří chtějí vlastnit kapitál a podílet se na růstu a provozu společnosti. Kapitál s omezeným podílem nezávislého sponzora obvykle pochází z hedgeových fondů, soukromých kapitálových společností, rodiny a přátel nebo rodinných kanceláří. Volba zdroje kapitálu často závisí na povaze obchodu.

Například větší obchody budou vyžadovat renomované soukromé kapitálové společnosti Top 10 soukromých kapitálových společností Kdo je prvních 10 soukromých kapitálových společností na světě? Náš seznam deseti největších PE společností, seřazený podle celkového získaného kapitálu. Společné strategie v rámci P.E. zahrnují pákový odkup (LBO), rizikový kapitál, růstový kapitál, nouzové investice a mezaninový kapitál. s připraveným kapitálem, protože mohou hrát zásadní roli v procesu uzavírání obchodu a také poskytovat zástupci společnosti, aby převzali provozní funkci v nabyté společnosti. Menší nabídky však mohou k účasti potřebovat pouze rodinné kanceláře. Nezávislý sponzor může dostat mandát k řešení obchodu a řízení provozní role.

Důvody, proč investoři upřednostňují strukturu nezávislých sponzorů

Následují některé z důvodů, proč investoři upřednostňují strukturu nezávislého sponzora před strukturou soukromého kapitálu:

Nezávislý sponzor

# 1. Větší kontrola nad investičními podmínkami

Investice do soukromého kapitálového fondu obecně znamená, že musíte přijmout investiční podmínky, které fond navrhuje, s výjimkou případů, kdy chce investor investovat do většiny akcií fondu. Struktura nezávislého sponzora často zahrnuje jednoho investora, který může vyjednat podmínky investice konkrétně tak, aby vyhovovaly investorovi.

# 2. Více přístupu k dohodám

Prostředí pro fondy soukromého kapitálu je obvykle náročné, protože existuje omezený počet příležitostí, které stojí za to využít. Mohou být nuceni investovat více do menších obchodů s menší konkurencí. Investice do malých obchodů jsou však obvykle náročné na pracovní sílu. Z tohoto důvodu soukromé kapitálové fondy rádi investují do těchto obchodů pomocí nezávislého sponzora.

# 3. Kompletní kontrola nad investičními rozhodnutími

Na rozdíl od investorů ve struktuře soukromého kapitálu, kteří nemají kontrolu nad investicemi provedenými fondem soukromého kapitálu, investoři ve struktuře nezávislého sponzora vykonávají kontrolu nad svými investicemi. Investoři do soukromých kapitálových fondů se po výběru fondu obvykle vzdají veškeré kontroly nad investičními rozhodnutími společnosti.

V nezávislé struktuře sponzora bude investiční cíl před investicí dobře známý. Investor obdrží úplné znalosti o tom, kde a jak budou peníze použity. Nezávislý sponzor někdy sdílí kupní smlouvu s investorem, aby jim pomohl lépe porozumět potenciální investici.

Důvody, proč nezávislí sponzoři upřednostňují strukturu nezávislých sponzorů

Níže uvádíme několik důvodů, proč se struktura líbí nezávislým sponzorům.

# 1. Struktura zákona o cenných papírech je snazší

Proces získávání kapitálu od několika investorů vyžaduje, aby byly dodržovány federální a státní zákony o cenných papírech. Projekt nezávislého sponzora s jediným investorem sníží nebo eliminuje podání zákonů o státní bezpečnosti v závislosti na struktuře dohody a umístění investorů i nezávislého sponzora.

# 2. Bere méně energie a času

Proces získávání finančních prostředků od třetích stran, například prostřednictvím crowdfundingu nebo tradičního soukromého umístění, obvykle vyžaduje spoustu práce. I zaokrouhlení nahoru na několik investorů může být problém. Při jednání s jediným investorem je zapotřebí méně energie a času. Je efektivnější najít jednoho investora a vyjednat s ním jeden termín, než se dohodnout a vyjednávat s několika potenciálními investory.

Jak se platí nezávislým sponzorům?

Být nezávislým sponzorem může být docela finančně prospěšné. Existuje mnoho způsobů, jak mohou z transakce finančně těžit, jak krátkodobé, tak dlouhodobé. Zde jsou hlavní způsoby, jak jsou nezávislí sponzoři placeni v rámci dohody.

# 1. Poplatek za akvizici / uzavření

Tento poplatek je obvykle určité procento z celkové ceny obchodu, zaplacené při uzavření. V závislosti na velikosti transakce se procento obvykle pohybuje mezi 2% - 3%.

# 2. Spravedlnost

Vlastnictví nebo vlastní kapitál v podnikání obvykle přichází ve formě neseného podílu nebo povýšení. To se týká vlastního kapitálu na základě toho, jak dobře společnost funguje. Zvýšení hodnoty společnosti o určitou částku poskytne nezávislému sponzorovi procento vlastního kapitálu.

# 3. Poplatek za správu

Nezávislý sponzor dostává zaplaceno poplatky za správu kvůli jeho zapojení do organizace po uzavření. Poplatek za správu však nezávisí na tom, zda budou ve společnosti hrát každodenní roli. Mnoho nezávislých sponzorů působí jako strategičtí poradci, kteří pomáhají manažerskému týmu.

Klíčové jídlo

Nezávislý sponzor se po nalezení cílové společnosti snaží najít investora. Nezávislí sponzoři jsou často odborníci na soukromé kapitálové investice nebo investiční bankéři, kteří chtějí získat kapitál ve společnosti a získat kontrolu nad operacemi získané společnosti. V závislosti na povaze dohody mohou získat kapitál od zajišťovacích fondů, soukromých kapitálových společností, rodinných a přátelských nebo rodinných kanceláří.

Struktura nezávislého sponzora poskytuje výhody jak pro nezávislého sponzora, tak pro investora, což z něj činí možná lukrativní alternativu. Investoři mohou chtít být zapojeni do nezávislé sponzorské struktury kvůli kontrolním pravomocem, které získávají nad investičními podmínkami společnosti, investičními rozhodnutími a projekty.

Nezávislý sponzor bude při získávání finančních prostředků čelit menším potížím a bude mít také snazší strukturu zákona o cenných papírech. Nezávislý sponzor navíc ze struktury finančně získá mnoha způsoby, včetně poplatku za uzavření, vlastního kapitálu a poplatku za správu.

Související čtení

Finance je oficiálním poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling and Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari, jejichž cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika. Abychom se dál učili a rozvíjeli své znalosti finanční analýzy, velmi doporučujeme další finanční zdroje uvedené níže:

  • Angel Investor Angel Investor Angel investor je osoba nebo společnost, která poskytuje kapitál pro začínající podniky výměnou za majetkovou účast nebo převoditelný dluh. Mohou poskytnout jednorázovou investici nebo průběžnou kapitálovou injekci, aby pomohly podnikům projít obtížnými počátečními fázemi.
  • Finanční zprostředkovatel Finanční zprostředkovatel Finanční zprostředkovatel označuje instituci, která jedná jako prostředník mezi dvěma stranami za účelem usnadnění finanční transakce. Mezi instituce, které se běžně označují jako finanční zprostředkovatelé, patří komerční banky, investiční banky, podílové fondy a penzijní fondy.
  • Fond fondů (FOF) Fond fondů (FOF) Fond fondů (FOF) je investiční nástroj, kde fond investuje spíše do portfolia složeného z akcií jiných fondů.
  • Investice: Průvodce pro začátečníky Investice: Průvodce pro začátečníky Průvodce Finance's Investing for Beginners vás naučí základy investování a jak začít. Zjistěte více o různých strategiích a technikách obchodování a o různých finančních trzích, do kterých můžete investovat.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found