Finanční modelování v Pythonu - Corporate Finance Institute

Finanční modelování Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem prognózy finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. použití Pythonu je metoda sestavování modelu pomocí programovacího jazyka Python. Tento jazyk umožňuje programátorům upravovat a analyzovat tabulky aplikace Excel Excel pro finance Tento průvodce Excel pro finance vás naučí 10 nejlepších vzorců a funkcí, které musíte znát, abyste byli skvělým finančním analytikem v aplikaci Excel. Tato příručka obsahuje příklady, snímky obrazovky a podrobné pokyny. Nakonec si stáhněte bezplatnou šablonu aplikace Excel, která obsahuje všechny finanční funkce obsažené v tutoriálu, a automatizujte určité úkoly. Jako příklad lze uvést úkol kopírování dat z jedné tabulky Nejlepší kurzy Excel Tato příručka poskytuje přehled nejpopulárnějších a nejlepších kurzů aplikace Excel pro finanční odborníky, kteří pracují na dokončení finančního online programu. Excel je jedním z nejdůležitějších nástrojů pro každého finančního analytika a jeho skvělé tabulkové dovednosti mohou znamenat rozdíl mezi pohybem po žebříčku nebo ne. do jiného lze automatizovat pomocí kódu a hledání chyb #REF Excel Chyby #REF Excel chyby způsobují velké problémy v tabulkách. Naučte se, jak najít a opravit chyby #REF v aplikaci Excel v tomto rychlém kurzu s příklady a snímky obrazovky. #REF! chyba („ref“ znamená odkaz) je zpráva, kterou Excel zobrazí, když vzorec odkazuje na buňku, která již neexistuje, způsobená odstraněním buněk, které lze dramaticky zrychlit.

Python je jedním z populárních programovacích jazyků používaných ve financích. Guido van Rossum vytvořil Python, který byl poprvé vydán v roce 1991. Je to jeden z programovacích jazyků používaných v dnešním finančním modelování.

Společnosti zůstávaly ve svém oboru, ale nakonec obrátily svou pozornost na technologické firmy a využily výhody inovací a nástrojů, které usnadňují manipulaci s finančními transakcemi, zejména při správě velkých objemů dat.

Podívejte se na úvod financí Kurz Python pro finance dozvědět se více!

Finanční modelování v Pythonu

Obrázek: Kurz základů Pythonu.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found