CFI vs jednoduchý model Kurzy finančního modelování

Jednoduchý model (asimplemodel.com) poskytuje bezplatné online kurzy finančního modelování Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. . Je to skvělé místo, kde začít, pokud hledáte obsah zdarma. Společnost je provozována finančním profesionálem, kterého si Finance velmi váží.

Naopak, finanční kurzy podporují instruktoři MDA Training, jedné z nejuznávanějších a dlouhodobých společností poskytujících finanční školení na světě.

Finanční kurzy vs jednoduchý model (asimplemodel.com)

Spusťte nyní kurzy finančního finančního modelování!

Proč bych měl absolvovat kurzy financí přes jednoduchý model?

Jednoduše řečeno, naše kurzy mají nejdelší zkušenosti s výcvikem odborníků na podnikové finance. Naši učitelé začali před více než 20 lety navrhovat kurzy, aby vyškolili nové zaměstnance v globálních bankách v Londýně, New Yorku, Hongkongu, Torontu a dalších významných finančních centrech.

Jsme hrdí na vývoj poutavého obsahu. Věříme, že naše video kurzy mají ve srovnání s naší konkurencí nejlepší kombinaci mediálního designu, grafických ilustrací a krásných šablon Excel.

Podívejte se na náš balíček Full Access Bundle a podívejte se na finanční rozdíl!

Kariérní růst

Jedna věc, díky které Finance opravdu vyniká od zbytku naší konkurence, je naše schopnost pomoci vám posunout vaši kariéru.

Máme širokou škálu Kariérních zdrojů Zdroje podnikového financování Zdroje zdarma, abyste mohli pokročit ve své kariéře v oblasti podnikových financí. Knihovna zdrojů Finance zahrnuje šablony aplikace Excel, přípravu na pohovor, technické znalosti, modelování, které zahrnují průvodce obnovením, přípravu na pohovor a mnoho dalšího.

Jedním z našich nejoblíbenějších nástrojů je naše interaktivní mapa kariéry, která vám umožní prozkoumat vaše různé kariérní možnosti a rozhodnout se, která cesta je pro vás nejlepší. Jakmile znáte svou cestu, máme kurzy a certifikáty Certifikační programy Podívejte se na naše Certifikační programy, kde najdete ty nejpraktičtější, nejpraktičtější a odborně relevantní dovednosti a školení. A 100% online! musíte se tam dostat.

Finanční recenze

Nepoužívejte jen slovo, podívejte se na stovky 5hvězdičkových recenzí Recenze studentů Denní recenze a zpětné vazby od tisíců studentů, kteří absolvují kurzy Finance, aby se připravili na kariéru v investičním bankovnictví, FP&A, financích, účetnictví ... dostali jsme od tisíců studentů.

Ostatní konkurenti

Chcete-li porovnat finance (a snad jednoduchý model) s našimi dalšími konkurenty, přečtěte si naše příručky níže:

  • Finance vs Wall Street Prep Kurzy finančního modelování na Wall Street Prep. Bez předsudků jsou pro každého, kdo uvažuje o kariéře v investičním bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví nebo financích, kurzy financí běžným způsobem, jak se dostat nebo postoupit. V této příručce porovnáváme Finance s Wall Street Prep (WSP). Porovnejte Finance vs WSP.
  • Finance vs Breaking Into Wall Street Breaking Into Wall Street Naši studenti se před registrací často ptají, v čem je Finance jiné než vloupání do Wall Street pro online školení v oblasti finančního modelování. Porovnejte Finance vs. BIWS
  • Finance vs Khan Academy Khan Academy Studenti se ptají, v čem se Finance liší od kurzu účetnictví a financí Khan Academy. Bezplatné online kurzy v oblasti financí jsou praktické, přímé a poutavé. Pokud chcete zahájit svou kariéru v oblasti účetnictví nebo financí, jsou kurzy Finance nejlepším způsobem, jak se dostat na konkurenční trh práce.
  • Finance vs Otevřená kultura Otevřená kultura Otevřené kultury bezplatné kurzy. Naši studenti se nás často ptají, jak jsou finance lepší než Open Culture pro bezplatné finance a bezplatné kurzy účetnictví. Pokud se chcete dostat na účetnictví, finance nebo kapitálové trhy, kurzy Finance jsou vaše nejlepší sázka, bar nic.
  • Finance vs EduPristine EduPristine Kurzy finančního modelování. Studenti financí se často ptají, jak jsou finance lepší než EduPristine pro online školení podnikových financí. Porovnejte Finance vs. EduPristine. Pokud hledáte postup v kariéře v oblasti podnikových financí, FP&A, účetnictví nebo financí, kurzy Finance jsou nejlepším způsobem, jak se dostat do žebříčku nebo se dostat nahoru.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found