Účetní software zdarma - přehled, seznam programů

Bezplatný účetní software poskytuje podnikům a malým a středním podnikům Malé a střední podniky Malé a střední podniky jsou po celém světě definovány odlišně. Země, ve které společnost působí, poskytuje pro jejich účetní potřeby nákladově efektivní řešení. Účetní proces říká, jak dobře se operaci daří, kolik peněz přichází a kam peníze jdou. V tomto článku sestavujeme seznam 6 bezplatných účetních softwarových programů:

Bezplatný účetní software

Majitelé podniků, včetně podnikatelů Podnikatel Podnikatel je osoba, která začíná, navrhuje, zakládá a provozuje nový podnik. Místo toho, abyste byli zaměstnancem a podávali zprávy nadřízenému a zakladatelům startupů, je třeba se zaměřit na alokovat zdroje na přijetí spolehlivého účetního systému; jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je výběr bezplatného účetního softwaru. Zavedení účetního systému také činí podnik důvěryhodným a důvěryhodným, zejména pokud roste a získává širší zákaznickou základnu.

V minulosti bylo nejbližší účtování mnoha malých podniků to, že jsme každou zásilku a fakturu vložili do zásuvky nebo kontejneru a vše seřadili, až přijde daňový čas. Je zřejmé, že tato praxe je časově náročná a neúčinná. Díky dnešní technologii jsou nyní účetní softwarová řešení snadno dostupná, což majitelům firem usnadňuje udržování přehledu.

Seznam bezplatného účetního softwaru

Na trhu jsou dnes k dispozici různé druhy účetního softwaru, každý s vlastním podílem funkcí navržených tak, aby pomohly každému majiteli firmy. Abychom vám pomohli vybrat ten správný pro vaše operace, zde je několik z nejlepších bezplatných účetních softwarových řešení, která je třeba vzít v úvahu:

1. Vlna

Mnoho malých podnikatelů přísahá na účetní software Wave. Wave nabízí řadu funkcí zdarma! Je ideální pro sledování účtů placených online a také pro základní vedení účetnictví, Co je účetnictví? Vedení účetnictví zahrnuje každodenní zaznamenávání finančních transakcí společnosti. Při správném vedení účetnictví jsou společnosti schopny sledovat všechny informace ve svých knihách a činit klíčová provozní, investiční a finanční rozhodnutí. Účetní jsou jednotlivci, kteří spravují finanční údaje pro společnosti, včetně sledování všech zisků a výdajů pro více podniků. Může jej také používat neomezený počet uživatelů.

2. ZipBooky

Začněte zdarma s řadou Starter ZipBooks a získejte přístup k neomezenému počtu faktur neomezenému počtu zákazníků. Je vybaven uživatelsky přívětivým rozhraním, které majitelům firem umožňuje rychle a snadno provádět účetní úkoly.

3. Money Manager Ex

Tento snadno použitelný účetní software je ideální pro živnostníky Jediné vlastnictví Živnostník (také známý jako individuální podnikání, živnostník nebo vlastník) je typ neregistrovaného subjektu, který vlastní pouze ten, kdo chce zůstat na vrcholu své finance. Další skvělá věc na Money Manager Ex je, že jelikož jde o přenosnou aplikaci, není třeba ji instalovat. Vše, co musíte udělat, je uložit na pevný disk nebo USB flash disk a můžete jej použít kdekoli chcete.

4. GnuCash

Jediní vlastníci a majitelé malých firem milují účetní software GnuCash kvůli jeho flexibilitě. Byl navržen tak, aby zpracovával fakturaci, závazky a pohledávky a dokonce i některé funkce mezd.

5. SlickPie

S bezplatným účetním softwarem SlickPie nemusíte upgradovat ani získávat další plán pro odemknutí dalších funkcí, protože jeho jediný cenový plán je zdarma. Umožňuje vám spravovat všechny faktury a faktury a může být používán více uživateli a v různých podnicích. SlickPie je ideální pro uživatele, kteří nemají téměř žádné zkušenosti s jakýmkoli softwarem pro vedení účetnictví, ale kteří hledají řešení, které nabízí více funkcí než funkce aplikace Excel.

6. Zoho faktura

Známá sada podnikové produktivity Zoho přišla s prémiovým účetním softwarem, který je zaměřen na jednoduchost a snadné použití. Majitelé malých firem nemusí řešit složité instalace a upgrady, aby mohli vytvářet a spravovat přizpůsobené faktury v různých jazycích a měnách.

Závěrečné slovo

Výše uvedené softwarové tituly jsou jen některými z bezplatných účetních softwarových řešení, která jsou dnes k dispozici. Ať už jste výhradním vlastníkem nebo vlastníkem rychle se rozvíjejícího podniku, vyplatí se vždy sledovat finance vašeho provozu, a to nejen z daňového hlediska, ale také k zajištění důvěryhodnosti vašeho podnikání. Zvažte použití účetního softwaru, abyste lépe pochopili, jak se vaše firma vyvíjí. Neubližuje vám ani to, že můžete použít program, který je bezplatný.

Související čtení

Doufáme, že jste si užili finančního průvodce bezplatným účetním softwarem. Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále učit a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující finanční zdroje:

  • Účetnictví vs. finance Účetnictví vs. finance Tato příručka bude porovnávat účetnictví vs. finance napříč různými aspekty. Účetnictví je zaměřeno na zaznamenávání a vykazování toho, jak si firma vedla v minulosti, zatímco finance se zaměřuje na analýzu a předpovídání toho, jak si společnost v budoucnu přeje.
  • Budgeting Software Budgeting Software Budgeting software je jakýkoli počítačový program, který pomáhá jednotlivcům nebo podnikům navrhovat, spravovat, sledovat a měnit jejich rozpočet. Příklady softwaru sahají od Microsoft Excel na jednom konci po SAP na druhém konci. V tomto článku budeme zkoumat a porovnávat různé typy softwaru pro rozpočtové účely. Typy
  • (Zdarma) Účetnictví eBook Účetnictví Book Finance Principy účetnictví Kniha je zdarma a je k dispozici komukoli ke stažení ve formátu PDF. Přečtěte si o účetnictví, účetních zásadách, finančních výkazech s 66 stránkami lekcí a tutoriálů. Od obecných konvencí záznamu transakcí až po celý účetní cyklus a nakonec až po důležité účty, knihu
  • Zdrojové dokumenty Zdrojové dokumenty Papírová stopa finančních transakcí společnosti se v účetnictví označuje jako zdrojové dokumenty. Ať už jsou šeky zapsány k výplatě, prodej je prováděn za účelem generování stvrzenek, fakturační faktury jsou zasílány dodavateli, nebo je pracovní doba zaznamenána do pracovního výkazu zaměstnance - všechny příslušné dokumenty jsou zdrojovými dokumenty.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found