Fúze a inkvizice (M&I) - Zdroje pro investiční bankovnictví

Mergers and Inquisitions (M&I) je web věnovaný pomoci začínajícím profesionálům dostat se do investičního bankovnictví Jobs Procházet popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních nabídek v investičním bankovnictví, kapitálový výzkum, treasury, FP&A, podnikové finance, účetnictví a další finanční oblasti. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších a dalších oblastí financí, jako jsou soukromé kapitálové fondy, zajišťovací fondy, rozvoj společnosti. odprodeje a vlastní kapitál pro společnost. Korporátní rozvoj („corp dev“) je odpovědný za interní provádění fúzí, akvizic, odprodejů a získávání kapitálu pro společnost. Prozkoumejte kariérní cestu. „Akciový výzkum Přehled akciového výzkumu Odborníci na kapitálový výzkum jsou zodpovědní za vypracování analýz, doporučení a zpráv o investičních příležitostech, o které by mohly mít investiční banky, instituce nebo jejich klienti zájem. Divize Equity Research Division je skupina analytiků a spolupracovníků. Tato příručka s přehledem kapitálového výzkumu atd. Stránka může být cenným zdrojem pro každého, kdo chce získat znalosti o široké škále finančních modelů, oceňování a témat aplikace Excel.

Finance věří v poskytování co nejvíce užitečných zdrojů studentům a stránka M&I by určitě měla být na seznamu všech!

webové stránky o fúzích a inkvizicích (M&I)

Jak web pomáhá začínajícím profesionálům?

Web Fúze a inkvizice nabízí uživatelům širokou škálu zdrojů, které jsou navrženy tak, aby pomohly lidem proniknout do tohoto odvětví nebo posunout se po žebříčku, pokud již v oboru jsou.

Mezi kategorie zdrojů patří:

  • Články
  • Videa
  • Koučování
  • Kurzy - prostřednictvím Breaking Into Wall Street Breaking Into Wall Street Naši studenti se před registrací často ptají, v čem jsou finance jiné než vloupání do Wall Street pro online školení v oblasti finančního modelování. Porovnejte Finance vs. BIWS

Články o M&I a styl psaní

Články a příspěvky na blogu o M&I mají pro ně jedinečný styl a jejich čtení je docela příjemné. Příspěvky mohou být skvělým doplňkem obsahu, který najdete na Finance, a mnoho článků je psáno se spoustou osobních informací a čteno jako konverzace.

Tyto články mohou podporovat koncepty, které se studenti učí prostřednictvím kurzů Finance o finančním modelování, účetnictví, Excelu a dalších oblastech financí.

Postupy finančního modelování

Být dobrý ve finančním modelování vyžaduje hodně praxe. Z tohoto důvodu může být dobrý nápad učit se z několika různých zdrojů, abyste viděli různé styly a přístupy k vytváření modelů a provádění analýz v aplikaci Excel.

Finanční kurzy jsou koncipovány tak, aby stály samostatně, ale pokud hledáte další praxi v oblasti finančního modelování, M&I by mohly být skvělým místem, kam hledat.

model fúzí a akvizic

Souce: Šablona pro modelování fúzí a akvizic Finance.

Dodatečné zdroje

Posláním Finance je pomáhat vám rozvíjet svou kariéru a stát se světovým finančním analytikem. S ohledem na tento cíl a kromě kontroly fúzí a akvizic vám tyto další finanční zdroje pomohou:

  • Osvědčené postupy pro finanční modelování Osvědčené postupy pro finanční modelování Tento článek má poskytnout čtenářům informace o osvědčených postupech pro finanční modelování a snadno použitelného podrobného průvodce sestavením finančního modelu.
  • Typy finančních modelů Typy finančních modelů Mezi nejběžnější typy finančních modelů patří: 3 výkazový model, DCF model, M&A model, LBO model, rozpočtový model. Objevte top 10 typů
  • Jak být skvělým analytikem Analytik Trifecta eBook Finance Analytik e-knihy Trifecta je ZDARMA a je k dispozici komukoli ke stažení ve formátu PDF. Další informace o analytice, prezentaci a měkkých dovednostech. Naučte se nejlepší osvědčené postupy v oboru, abyste vyčnívali z davu a stali se světovým finančním analytikem, 141 stránek.
  • Kurz Excel zdarma

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found