Wall Street Oasis (WSO) - fórum a zdroj pro finanční kariéru

Wall Street Oasis (WSO) je přední online komunita pro začínající profesionály, kteří chtějí proniknout do oblasti investičního bankovnictví, soukromého kapitálu, správy aktiv a dalších kariér v oblasti podnikových financí.

WSO provozuje online fórum, kde mohou uživatelé vytvářet nová témata témat, vytvářet osobní profily a komentovat stávající diskuse.

Platforma Wall Street Oasis se podle jejich webových stránek (2017) může pochlubit více než 400 000 členy.

Odkaz na WSO -> //www.wallstreetoasis.com/

Wall Street Oasis ostrov WSO

Jak je organizována webová stránka Wall Street Oasis (WSO)?

Web Wall Street Oasis je rozdělen do tří hlavních kategorií:

  • Příprava na pohovor Rozhovory Eso na váš další pohovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičování eska při rozhovoru - průvodci po přípravě na rozhovory na Wall Street
  • Posílení kariéry - nástroje a školení pro technické dovednosti potřebné v podnikových financích, jako je finanční modelování Co je to finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. a oceňování podniku Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a předchozí transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích
  • Fóra - diskusní vlákna a komentáře k široké škále témat, včetně financí, kariéry a životního stylu
  • Téma opice - fórum Wall Street Oasis používá téma opice, kde členové mohou získávat „banánové body“ a postupovat po žebříčku opic vylepšováním svého uživatelského stavu (např. Šimpanz, opice, pavián atd.)

Jakým tématům se fóra Wall Street Oasis (WSO) věnují?

Formuláře WSO pokrývají širokou škálu témat Wall Street a podnikových financí.

Mezi některá z témat diskutovaných na Wall Street Oasis patří:

  • Kompenzace Kompenzace Kompenzace a průvodce platy za pracovní místa v oblasti podnikových financí, investičního bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví, komerčního bankovnictví, absolventů FMVA, - kolik peněz profesionálové vydělávají v různých bankách a firmách
  • Campus nábor Careers Search Finance v knihovně kariérních zdrojů. Sestavili jsme nejdůležitější kariérní zdroje pro jakoukoli práci v oblasti podnikových financí. Od přípravy na pohovor až po životopisy a popisy pracovních pozic, máme pro vás krytí, abyste mohli přistát na své vysněné práci. Prozkoumejte průvodce, šablony a širokou škálu bezplatných zdrojů a nástrojů - studenti sdílejí zkušenosti s náborovými procesy na svých školách a nabízejí tipy
  • Móda - jak se oblékat pro kariéru na Wall Street
  • Humor - Wall Street Oasis nabízí také vtipy, vtipné anekdoty a další diskuse mimo téma
  • Finanční modelování - lidé kladou otázky, sdílejí zkušenosti a spolupracují na diskusi o široké škále témat

Jak může Wall Street Oasis pomoci vaší kariéře?

Připojit se k online komunitě, jako je Wall Street Oasis, může být skvělý způsob vytváření sítí, získávání dalších informací o tomto odvětví a slyšení o zkušenostech ostatních lidí z první ruky.

Být dobře připraven je stejně důležité jako být chytrý, pokud jde o nábor na Wall Street. Existuje velmi formální způsob, jakým banky Společnosti Seznamy hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky a připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte dnes síťovat, abyste urychlili svou kariéru a instituce Buy-Side Institucionální správci aktiv, známý jako Buy Side, nabízejí širokou škálu pracovních míst, včetně soukromého kapitálu, správy portfolia, výzkumu. Dozvíte se více o práci, najímání nových analytiků a spolupracovníků. Když se naučíte, jaký je proces, a ujistíte se, že máte pokryty všechny základny, vyhrajete už polovinu bitvy.

Místo, jako je fórum Wall Street Oasis, vám může pomoci poučit se ze sdílených zážitků. Pokud máte otázku, která vás zajímá, je více než pravděpodobné, že ji již položil někdo jiný, a odpověď najdete na WSO.

Dalším důvodem, proč se připojit ke komunitě Wall Street Oasis, je sdílet své vlastní znalosti. Pokud máte nějaké zkušenosti z první ruky, může být velmi obohacující sdílet je s dalšími aspirujícími profesionály, kteří hledají pomoc.

Více zdrojů pro kariéru na Wall Street

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce po Wall Street Oasis. Ve společnosti Finance jsme na misi Posláním společnosti Mission & Values ​​Finance je pomáhat komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. Zjistěte více o poslání, vizi, hodnotách a kultuře Corporate Finance Institute, které vám pomohou zlepšit vaši kariéru. Prostřednictvím našeho partnera pro vzdělávání a rozvoj je MDA Training MDA Training MDA Training je předním poskytovatelem školicích služeb šitých na míru a svým klientům nabízí nový a inovativní přístup k učení a rozvoji. , nabízíme širokou škálu kurzů od začátečníků po pokročilá témata podnikových financí. MDA Training poskytuje již více než 20 let nové školení pro nábor analytiků a spolupracovníků v globálních investičních bankách!

Mezi nejoblíbenější kurzy, které nabízíme, patří:

  • Excel školení
  • Kurz Základy účetnictví
  • Finanční modelování
  • Balíček s plným přístupem

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found