Excel Převést vzorec na hodnotu - průvodce krok za krokem s příklady

Existují tři zkratky Zkratky aplikace Excel PC Zkratky aplikace Excel - Seznam nejdůležitějších a nejběžnějších zkratek MS Excel pro uživatele PC a Mac, finance, účetní profese. Klávesové zkratky zrychlují vaše dovednosti v oblasti modelování a šetří čas. Naučte se úpravy, formátování, navigaci, pás karet, vkládání speciálních, manipulaci s daty, úpravy vzorců a buněk a další zkratky, které můžete použít k převodu vzorců na hodnoty v aplikaci Excel. Tento článek „Převést vzorec na hodnotu v aplikaci Excel“ poskytuje podrobný rozpis každého z nich.

První možnost pomocí Shift + F10 vyžaduje nejmenší počet stisknutí kláves; druhá, Alt + E + S je o něco delší; a třetí, používání klávesových zkratek pomocí Alt + H vyžaduje nejvíce stisknutí kláves. Níže je uveden kompletní průvodce, jak pomocí jednotlivých přístupů převést vzorce na hodnoty.

Metoda 1: Shift, F10, V

  1. Zvýrazněte buňky, které chcete převést
  2. Stiskněte Ctrl + C
  3. Stiskněte Shift + F10 a V

Excel Převést vzorec na hodnotu

Další zkratky se dozvíte v našem bezplatném kurzu Excel.

Metoda 2: Alt, E, S, V

  1. Zvýrazněte buňky, které chcete převést
  2. Stiskněte Ctrl + C
  3. Stiskněte Alt + E + S + V

převést vzorce na hodnoty

Další zkratky aplikace Excel se dozvíte v našem bezplatném kurzu.

Metoda 3: Alt, H, V…

  1. Zvýrazněte buňky, které chcete převést
  2. Stiskněte Ctrl + C
  3. Stiskněte Alt + H + V + S + V

hodnoty vzorců Excel

Vložit speciální hodnoty

Všechny tři výše uvedené metody využívají funkci Vložit jinak v aplikaci Excel. Tato funkce umožňuje uživatelům aplikace Excel vkládat informace různými způsoby, včetně formátování, hodnot, vzorců, násobení, dělení a dalších. Kromě převodu vzorce na hodnotu vám doporučujeme prozkoumat různá použití funkce Vložit jinak.

Spusťte bezplatný kurz Excel

Aplikace aplikace Excel převádějí vzorec na hodnotu ve finančním modelování

Převod vzorců na hodnoty v aplikaci Excel je velmi užitečný ve finančním modelování Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. . Nejběžnějším používáním je provádění bočních výpočtů k dosažení hodnoty, která se používá jako předpoklad. Představte si například, že máte seznam předpokladů o počtu zákazníků za rok v modelu. Možná budete chtít rychle spočítat, kolik zákazníků v roce 2019 očekáváte v samostatné oblasti modelu Excel. Typy finančních modelů Mezi nejběžnější typy finančních modelů patří: 3 výkazový model, DCF model, M&A model, LBO model, rozpočtový model. Objevte top 10 typů a potom zkopírujte tento vzorec a vložte jej jako hodnotu do modelu.

Spusťte bezplatný kurz aplikace Excel

Další zkratky aplikace Excel

Děkujeme, že jste si přečetli našeho průvodce „Převést vzorec na hodnotu v aplikaci Excel“. Ve společnosti Finance jsme věnovali velkou pozornost sestavení všech nejdůležitějších zkratek aplikace Excel pro začínající analytiky, kteří chtějí posunout svou kariéru. Za tímto účelem uvádíme níže naše nejužitečnější průvodce, šablony a zdroje týkající se široké škály témat aplikace Excel.

  • Všechny zkratky aplikace Excel
  • Seznam vzorců aplikace Excel Vzorce aplikace Excel Vzorce Podváděcí list aplikace Excel pro vzorce aplikace Excel vám poskytne všechny nejdůležitější vzorce pro provádění finanční analýzy a modelování v tabulkách aplikace Excel. Pokud se chcete stát mistrem finanční analýzy v Excelu a odborníkem na vytváření finančních modelů, jste na správném místě.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších
  • Jak se stát finančním analytikem Průvodce, jak se stát finančním analytikem Jak se stát finančním analytikem. Postupujte podle finančního průvodce sítí, životopisů, rozhovorů, dovedností finančního modelování a dalších. Pomohli jsme tisícům lidí stát se finančními analytiky v průběhu let a přesně vědět, co to znamená.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found