Účetní firmy v Singapuru - přehled nejlepších účetních firem

Účetní firmy v Singapuru hrají hlavní roli v celkovém ekonomickém růstu a rozvoji městského státu. Singapurský účetní průmysl je považován za ústřední bod svého ekonomického plánu. Tržní ekonomika Tržní ekonomika je definována jako systém, kde je produkce zboží a služeb nastavena podle měnících se přání a schopností trhu. Reputace města jako předního obchodního a finančního uzlu v Asii posiluje jeho postavení hlavního uzlu účetnictví v regionu.

Singapur i nadále zaznamenává neustálou poptávku po účetních službách, která podporuje růst v tomto odvětví a tlak na přijímání účetních rolí Úlohy Procházet popisy pracovních míst: požadavky a dovednosti pro zveřejňování nabídek v investičním bankovnictví, průzkumu kapitálu, pokladny, FP&A, podnikových financí, účetnictví a dalších oblastech financí. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších. Stabilní globální postavení a silný mezinárodní výhled účetních firem v Singapuru pomáhají zvyšovat konkurenceschopnost městského státu a jeho pozici globálního kontaktního místa pro podnikání a finance.

Účetní firmy v Singapuru

Nejlepší účetní firmy v Singapuru

KPMG Singapur

Kancelář KPMG Singapore, kterou vede Ong Pang Thye, řídící partner KPMG v Singapuru, je jednou z nejúspěšnějších kanceláří nejen v Asii, ale i na celém světě. KPMG funguje jako mezinárodní síť členských firem po celém světě a nabízí auditorské, daňové a poradenské služby k řešení a zmírňování rizik pro klienty. Mezi klienty patří společnosti, vlády a neziskové organizace. Jako největší z účetních společností v Singapuru klade KPMG Singapore důraz na profesionalitu, společenskou odpovědnost a dosahování nejlepších výsledků pro své klienty.

PwC Singapur

Druhá největší účetní společnost v Singapuru, PwC Singapore, úzce spolupracuje s kancelářemi PwC v Číně, Hongkongu a Tchaj-wanu. PwC Singapore se zaměřuje na budování důvěry v místní komunitu řešením důležitých problémů a dosahováním výsledků. Ať už prostřednictvím finančních auditů, poradenství, daní nebo jiných profesionálních služeb, odborníci PwC oceňují naslouchání a přijímání různých výhod, aby poskytli klientům optimální výsledky a maximalizovali příležitosti.

EY Singapur

Vedená Maxem Lohem, řídícím partnerem EY Singapur, je EY dalším členem „Velké čtyřky“ s velkým zastoupením v jihovýchodní Asii. Kromě daňových, poradenských a dalších profesionálních služeb provádí EY audity u mnoha veřejně obchodovaných společností kótovaných na Singapurské burze cenných papírů (SGX). EY Singapur si cení úzce propojeného týmu a pulzujícího, uctivého a spolupracujícího obchodního prostředí. EY Singapur věří, že je důležité vždy pracovat na zlepšování zkušeností klientů.

Deloitte Singapur

Deloitte Singapore, vedená generálním ředitelem Philipem Yuenem, je čtvrtou největší účetní společností v zemi. S přibližně 2 300 zaměstnanci a růstem oslavuje Deloitte Singapur v roce 2017 50. výročí. Firma se zaměřuje na podnikání, základní hodnoty, inovace a dokonalost. Deloitte Singapore poskytuje vynikající služby v oblasti účetnictví, poradenství, finančního poradenství, řízení rizik a daňových služeb.

RSM Singapur

RSM je jednou z největších účetních společností v Singapuru mimo Velkou čtyřku. Společnost RSM Singapore, která byla založena v roce 1985, poskytuje především pojišťovací, daňové a poradenské služby. Společnost RSM Singapore, vedená zakládajícím partnerem a generálním ředitelem Chio Kianem Huatem, rovněž zajišťuje IPO a audity významných společností v regionu. RSM je pátá největší společnost v oblasti účetnictví a profesionálních služeb na světě.

BDO Singapur

BDO Singapore, další velká firma poskytující profesionální služby mimo Velkou čtyřku, zdůrazňuje význam vytváření a udržování oboustranně výhodného vztahu k zajištění úspěchu nejen firmy, ale také jejích klientů. Tím, že se BDO Singapore soustřeďuje na budování a maximalizaci potenciálu svých zaměstnanců při absenci byrokracie, poskytuje řadu služeb, jako jsou auditní a ověřovací, daňové, poradenské služby a obchodní outsourcing.

Foo Kon Tan

Foo Kon Tan LLP je jednou z nejuznávanějších a nejrespektovanějších účetních společností v Singapuru. Firma byla původně založena v roce 1968 jako Foo, Kon & Tan, a později prošla změnou značky a struktury, aby se stala Foo Kon Tan LLP. Foo Kon Tan LLP je hlavním členem HLB International, britské celosvětové sítě nezávislých účetních firem a obchodních poradců. Firma hrdě inzeruje své motto „I-CARE“, které označuje důraz na integritu, odhodlání, odpovědnost, respekt a dokonalost.

Baker Tilly TFW

Baker Tilly TFW patří mezi deset největších účetních a obchodních poradenských společností v Singapuru. Je nezávislým členem Baker Tilly International a neustále pracuje na zlepšování svých odborných znalostí v oblasti oceňování podniků, kybernetické bezpečnosti a soudních sporů. Baker Tilly TFW, který převážně poskytuje služby v oblasti pojištění, daní a správy a řízení rizik, je silným zastáncem vášně a excelence v klientských službách.

Nexia TS Public Accounting Corporation

Společnost Nexia TS založili v roce 1993 Henry Tan a Sitoh Yih Pin, dva vysoce zkušení profesionální účetní. Se svou jasnou vizí a touhou po růstu je dnes Nexia TS uznávána jako zavedená účetní firma střední velikosti. Nezávislý člen Nexia International, Nexia TS se zaměřuje na poskytování personalizovaných a komplexních služeb svým klientům. Již pátý rok po sobě byla společnost Nexia TS zařazena na 28. výroční seznam Singapur 1000 a Singapur SME 1000 v roce 2015. Ocenění je udělováno prvnímu 1% společností a malých a středních podniků v Singapuru. Firma poskytuje auditorské, daňové, účetní a poradenské služby.

Další zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce účetními firmami v Singapuru. Další informace o účetních firmách a účetnictví naleznete v následujících bezplatných finančních zdrojích:

  • Účetní firmy velké čtyřky Účetní firmy velké čtyřky Účetní firmy velké čtyřky se odvolávají na společnosti Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG a Ernst & Young. Tyto firmy jsou čtyři největší společnosti poskytující profesionální služby na světě, které poskytují služby v oblasti auditu, transakčního poradenství, daní, poradenství, rizikového poradenství a pojistněmatematických služeb.
  • Účetní firmy v Hongkongu Účetní firmy v Hongkongu Účetní firmy v Hongkongu zajišťují velký počet finančních institucí. S více než 71 ze 100 největších mezinárodních bank v Hongkongu je město známé jako globální finanční uzel. V roce 2016 byl Hongkong jedním z předních světových devizových trhů a představoval 19% celkového globálně získaného kapitálu.
  • Účetní firmy v Kanadě Účetní firmy v Kanadě Výhled pro účetní firmy v Kanadě je velmi pozitivní, protože se očekává, že účetní odvětví v zemi zaznamená v příštích letech silný růst. Rozšiřující se kanadská ekonomika a rostoucí složitost jejích regulačních a daňových struktur. Tento seznam účetních firem v Kanadě vám pomůže naplánovat
  • Teorie finančního účetnictví Teorie finančního účetnictví Teorie finančního účetnictví vysvětluje „proč“ stojící za účetnictvím - důvody, proč jsou transakce vykazovány určitými způsoby. Tato příručka vám pomůže pochopit hlavní principy, které stojí za teorií finančního účetnictví

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found