Šablona Excel fotbalového hřiště - pokyny ke stažení a videu

Graf fotbalového hřiště se používá k shrnutí řady hodnot pro podnik, založených na různých metodách oceňování. Metody oceňování Při oceňování společnosti jako aktivního podniku se používají tři hlavní metody oceňování: analýza DCF, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích. Tato příručka obsahuje bezplatnou šablonu grafu fotbalového hřiště ke stažení na konci stránky. Účelem grafu je ukázat, kolik by kupující mohl být ochoten zaplatit za podnik, ať už získá celý, jeho část nebo dokonce jednu akcii (v závislosti na publiku).

příklad fotbalového hřiště

Proč se tomu říká oceňovací fotbalové hřiště?

Tento graf se nazývá tento, protože tyče vypadají jako čáry yardů na skutečném fotbalovém hřišti, a tudíž i název. Graf se také běžně používá v investičním bankovnictví Investiční bankovnictví Investiční bankovnictví je rozdělení banky nebo finanční instituce, která slouží vládám, korporacím a institucím poskytováním poradenských služeb v oblasti upisování (získávání kapitálu) a fúzí a akvizic (M&A). Investiční banky fungují jako prostředníci a bankéři mají rádi sportovní analogie.

Proč používat fotbalové hřiště?

Důvodem, proč se používají, je vizuálně ukázat, jaký je rozsah hodnot pro podnikání, a zjistit, kde v průměru leží cílové ocenění ve srovnání s několika alternativami. Je běžné vidět tyto grafy v úvodní knize investičního bankovnictví Šablona balíčku Pitch Deck Tato bezplatná šablona balíčku hřiště je založena na stovkách prezentací investorů, které jsem viděl. Stáhněte si bezplatnou šablonu a vytvořte si investiční hřiště. Tuto šablonu PPT lze použít k vytvoření vlastního hřiště pro získávání kapitálu nebo k prezentaci investorům, aby vám vyprávěli svůj příběh. nebo zpráva o průzkumu vlastního kapitálu shrnující různé metody oceňování Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, transakcích s využitím pákového efektu a financování, které byly použity.

Rozsah oceňovacích metod obvykle zahrnuje:

  • Srovnatelná firemní analýza Srovnatelná firemní analýza Jak provést srovnatelnou firemní analýzu. Tato příručka vám krok za krokem ukáže, jak vytvořit srovnatelnou analýzu společnosti („Comps“), obsahuje bezplatnou šablonu a mnoho příkladů. Comps je relativní metodika oceňování, která zkoumá poměry podobných veřejných společností a používá je k odvození hodnoty jiného podniku
  • Precedentní transakce Precedentní transakční analýza Precedentní transakční analýza je metoda oceňování společnosti, při které se minulé fúze a akvizice používají k ocenění dnes srovnatelného podniku. Tato metoda oceňování, která se běžně označuje jako „precedenty“, se používá k ocenění celého podniku v rámci fúze / akvizice, kterou analytici obvykle připravují
  • Analýza DCF Bezplatný průvodce tréninkem modelu DCF Model DCF je specifický typ finančního modelu používaného k oceňování podniku. Tento model je jednoduše prognózou neuvolněného volného peněžního toku společnosti
  • Nedávné vysoké a nízké ceny akcií

Jak vytvoříte oceňovací graf fotbalového hřiště?

Fotbalová hřiště lze snadno vytvořit v aplikaci Excel pomocí možnosti burzovní graf.

Tady jsou kroky, jak vytvořit graf fotbalového hřiště v aplikaci Excel:

  1. Vytvořte tabulku v aplikaci Excel s rozsahem hodnot
  2. Vložte typ akciového grafu s názvem Open-Low-High-Close
  3. Nastavte hodnoty Otevřít a Nízké jako stejné
  4. Nastavte hodnoty High a Close jako stejné

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Screenshot šablony fotbalového hřiště

Graf ocenění fotbalového hřiště - výuková video aplikace Excel

Níže je videonávod, jak pomocí burzovního grafu v aplikaci Excel vytvořit oceňovací graf fotbalového pole. Toto je jedna z lekcí našeho kurzu modelování oceňování podniků.

Více zdrojů pro podnikové finance

Finance je oficiálním globálním poskytovatelem certifikace Financial Modeling and Valuation Analyst (FMVA) ™. Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari, vyvinuté k transformaci kohokoli na špičkového finančního analytika.

S ohledem na to je obrovská knihovna zdrojů Finance, která vám pomůže na vaší cestě. Zde je několik užitečných, o kterých si myslíme, že vás ocení:

  • Jak získat práci v investičním bankovnictví Jak získat práci v investičním bankovnictví? Tato příručka nastiňuje, jak získat práci v investičním bankovnictví s využitím nejlepších tří taktik: vytváření sítí a obnovení, příprava na pohovor a technické dovednosti
  • Otázky a odpovědi k rozhovoru s investičním bankovnictvím Otázky a odpovědi k rozhovoru s investičním bankovnictvím. Tuto skutečnou formu banka využívala k najímání nového analytika nebo spolupracovníka. Statistiky a strategie IB rozhovoru. Dotazy jsou seřazeny podle: přehled bank a odvětví, historie zaměstnání (životopis), technické otázky (finance, účetnictví, oceňování) a chování (přizpůsobení)
  • Vzorce a funkce aplikace Excel vzorce Podváděcí list aplikace Finance Vzorové podklady aplikace Excel pro vzorce vám poskytnou všechny nejdůležitější vzorce pro provádění finanční analýzy a modelování v tabulkách aplikace Excel. Pokud se chcete stát mistrem finanční analýzy v Excelu a odborníkem na vytváření finančních modelů, jste na správném místě.
  • Seznamy investičních bank Kariéra Hledat Knihovna zdrojů kariéry pro finance. Sestavili jsme nejdůležitější kariérní zdroje pro jakoukoli práci v oblasti podnikových financí. Od přípravy na pohovor až po životopisy a popisy pracovních pozic, máme pro vás krytí, abyste mohli přistát na své vysněné práci. Prozkoumejte průvodce, šablony a širokou škálu bezplatných zdrojů a nástrojů

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found